Eastern Development workshop: Natal Zaks

28 apr 2018 kl. 13:30 - 16:00

Officersbygning, Vester Allé 3, 8000 Århus C

Til Eastern Developments 2. arrangement er vi stolte af, at kunne præsentere Natal Zaks. Natal Zaks er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (DIEM), har udgivet sin musik på egne labels og det hollandske Dekmantel Records og har sammen med resten af det Århusianske Regelbau crew æren af at hoste sin egen scene på Roskilde Festival 2018.

Vi har inviteret Natal til at afholde en workshop. Her præsenterer han et udsnit af sit arbejde som elektronisk musiker over de seneste 12 år.

Natal vil på baggrund af sit arbejde komme ind på overordnede emner; teknik (mix, gear, DAW, komposition, etc.), abstrakte (kreativt workflow, kunstnerisk identitet, bekymringer og muligheder) og sociale (fælleskaber, sparring og eksponering).

I første halvdel af workshoppen, vil fokus være på Natals tanker, ideér og ambitioner bag musikken.

I anden halvdel af workshoppen dykker Natal ned i den mere tekniske side af sit arbejde; hvordan ser hans projekter ud? Her vil han også tale om sit workflow, udstyr og mangel på samme.

Hvis interessen er dér, vil Natal med glæde berøre arbejdet med sine pladeselskaber, sit syn på sociale aspekter af musikken og hvordan han udgiver sin musik.

Natal Zaks (workshop)

Salg lukket