spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Echo Out 10 års jubilæum ft. Jam Baxter & Sammy B-Side

Afholdt event

Echo Out 10 års jubilæum ft. Jam Baxter & Sammy B-Side

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

09 jun 2017 kl. 21:00 - 10 jun 2017 kl. 03:00

Beskrivelse

Echo Out fejrer 10 år på den danske rapscene!

Det københavnske pladeselskab Echo Out blev etableret i 2007 og fejrer således 10-års jubilæum i år. Det markeres med en kæmpe koncert på Loppen den 9. juni, hvor der udover koncerter med selskabets egne kunstnere, Lars Virkli og Torden & Lynild, også er fint besøg af britiske Jam Baxter og Sammy B-side, der for første gang giver koncert på dansk grund.

Derudover vil DJ’sne Def Star Audio Emperor og Lars Da Fari sørge for sprøde toner mellem koncerterne.

Som en ekstra fjer i hatten har Echo Out valgt at udgive en 7-tommer vinyl med henholdsvis ’Fredspiben’ med Leon MC på A-siden og ’Rygetid’ med Khalern og Pede Gøbb på B-siden. Begge tracks er fra perioden inden Echo Out etablerede sig som selskab og har aldrig tidligere været udgivet. Vinylen, der er trykt i 250 eksemplarer, sælges eksklusivt på aftenen for 50 kroner.

Lineup:

Jam Baxter & DJ Sammy B-Side (UK)

Torden & Lynild

Lars Virkli

DJs: Def Star Audio Emperor og Lars Da Fari

Forsalg: 80 kr. + gebyr hos biletto.dk

Dør: 100 kr.

Dørene åbner kl. 21.00 med musikstart kl. 22.00

Jam Baxter

Den London-baserede rapper Jam Baxter er en af frontfigurerne i det hæderkronede britiske hiphop-kollektiv High Focus, hvor hans snørklede tekster, skæve metaforer og forkærlighed for psykadeliske substanser har givet ham et ry som hiphoppens svar på den amerikanske forfatter Hunter S. Thompson, der blandt andet er kendt for den selvbiografiske roman ”Fear and Loathing in Las Vegas”. Jam Baxter udgav i starten af 2017 sit femte album med titlen ”Mansion 38”, der er blevet til under et års ophold i Bangkok, hvor han og produceren Chemo delte en lejlighed i et thailandsk boligkompleks med det mundrette navn ”Mansion 38”, hvorfra albummet har fået sin titel. Koncerten på Loppen bliver Jam Baxters første optræden på dansk grund, og skal man tro anmeldelserne af hans koncerter i Storbritannien, er der i den grad noget at se frem til.

Torden & Lynild

Torden & Lynild er en duo bestående af produceren Melancolia og rapperen Trepac. Sammen har de to fået skabt et unikt musikalsk univers, hvor der bliver reflekteret over menneskets eksistens og protesteret over ulighed og uretfærdighed. Lyden er dyster, storladen og detaljerig og teksterne er udadskuende, leveret med Trepacs altid skarpe flow, der spidder magthaverne samt de af deres undersåtter, der ikke sætter spørgsmålstegn ved samfundets opbygning og magtstrukturer. Duoen udgav i efteråret 2016 albummet ”Sky til jord”, der kastede en række flotte anmeldelser af sig. Koncerten på Loppen bliver første gang, at Torden & Lynild giver en reel koncert, hvor albummet kan opleves live.

”Sammen har tordensønnerne skabt et album, hvor triste, tunge toner mødes i spændingsfeltet mellem Sky og jord.” – 5 stjerner fra GAFFA.

”Er man ikke bange for et tungt og dystert univers med abstrakte og udfordrende tekster, vil man få en lytteroplevelse, der hører til blandt de bedste i år. Derfor kan jeg ikke andet end at rose albummet til skyerne.” – 5 stjerner fra DetGodtNok

Lars Virkli

Lars Virkli er måske bedre kendt under navnet Klaes og som en del af hiphopgruppen Tudsegammelt. Lars har desuden før udgivet EP’en “Den er Garanteret” under aliaset Klaes, men med Lars Virkli er der skabt en ny platform for musikken. I 2015 dannede han gruppen Asbestose sammen med lillebror ingrediJens og udgav debutalbummet med samme titel. Dette samarbejde er fortsat ind i 2017, hvor Lars Virkli netop har udgivet sit første album i skikkelse af den 12 tracks lange fortælling med titlen ”Gennemrejse”. Lars har arbejdet og skrevet på albummet i de seneste 5 år og teksterne er bygget op omkring brudstykker fra et lille sort notathæfte der har boet i inderlommen før, under og efter rejser til bl.a. Iran, Indien, Afrika og Brasilien. Det er dog også en anden rejse, som Lars har været ude på. Albummet er derfor også en betragtning af en ung mand der rejser gennem 20’erne med forelskelse, knuste hjerter, længsel, angst, dødsfald og opblomstring.

”Det er lyden af en voksen rapper, der har erfaringerne fra scenen og eget liv med sig” – 5 stjerner fra GAFFA.

Arrangør

Lokation

Loppen, Sydområdet 4B, 1440 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .