spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Echoes of Helheim: Sickenough + Urban Primate + Beat the Plane

Afholdt event

Echoes of Helheim: Sickenough + Urban Primate + Beat the Plane

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

23 feb 2024 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

Hos Echoes of Helheim forstår vi værdien af musik og fællesskab. I anledningen af udgivelsen af Sickenoughs nyeste album, "Dead Relatives Pt. 2", har vi sænket prisen på din koncertbillet med 50 DKK. Denne særlige pris er vores måde at fejre dem på og samtidig understøtte vores dedikation til talentfulde bands og vores uafhængighed. Selvom billetprisen er lavere, er hver krone stadig en vigtig støtte til den ægte rock- og metalscene og vores mission om at give plads til både etablerede navne og nye, spændende talenter. Din støtte hjælper os med at forblive frie og uafhængige - og det er fucking metal! Kom og vær en del af denne særlige fejring, hvor din billet ikke bare er en adgangsbillet, men et bidrag til musikkens og fællesskabets hjerte.


Når ekkoerne fra Helheim runger, ved du, det er tid til en uforglemmelig rock og metal aften! Fredag d. 23. februar 2024, præsenterer Echoes of Helheim en ekstraordinær koncertaften på Lygten Station, hvor Sickenough fejrer udgivelsen af deres seneste album, "Dead Relatives Pt. 2", med Beat The Plane og Urban Primate som support.    

Sickenough, en dynamisk kraft på den danske rockscene, har skabt et unikt lydlandskab, der fletter elementer fra flere genrer sammen. Med deres dybt personlige tekster og en musikalsk stil inspireret af bands som A Perfect Circle og Nirvana, garanterer de en aften, der både er tankevækkende og fyldt med hårdtslående riffs. Frontmand Stefan Olsen, trommeslager Andy Hubert og guitarist Brian Porsche er klar til at tage dig med på en rejse gennem deres nyeste værk, hvor de udforsker de mørkere sider af livet med en unik vokal og riffs.    

Beat The Plane, et hårdtslående hard-rock band fra København, bringer en rå og uforfalsket energi til scenen. Med en musikalsk baggrund, der strækker sig fra klassisk til dødsmetal, kombinerer de 80'ernes hard rock med en moderne, teknisk flair. Deres mission er at genoplive Rock n’ Roll scenen, og deres liveoptræden er en garanti for en fest, der får publikum til at ryste gulvet.     

Urban Primate, et band med rødder i 90'ernes grunge og Groove Metal, tilføjer en ekstra dimension til aftenen. Inspireret af bands som Deftones og Pantera, leverer de stærke riffs og fængende melodier. Deres musik er en intens blanding af tung og følelsesladet metal, med tekster, der reflekterer over menneskets udfordringer og det turbulente liv, vi lever i.     

Døre åbner kl. 19, og koncerten starter kl. 20. Forbered dig på en aften, hvor Lygten Station bliver centrum for en uforglemmelig blanding af melodisk metal, hard rock, og de dybe toner af progressiv grunge. Tag del i fejringen af Sickenoughs nyeste albumudgivelse og bliv blæst bagover af den rå energi fra Beat The Plane og Urban Primate.

Lokation

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .