eventet sluttede

Eksklusiv Riddersalskoncert med De Efterladte

DKK 135,00

Sted

Dato

22 apr 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse


For første gang præsenterer De efterladte sig i en hel bandkonstellation.
Udover grundduoen Peter H. Olesen (vokal) og Michael Lund (guitarer m.m.) har den 'udvidede duo' som så ofte før Boi Lund (synth., keyboards, bas) med - men denne gang slutter også Jakob Høyer (trommer m.m.) sig til og fuldender bandet. Jakob Høyer er kendt i både jazz- og rockmiljøet - og en gammel ven af De Efterladte (Jakob spillede trommer på åbningssangen på debutalbummet 'Traditionen utro' tilbage i 2011).

DE EFTERLADTE LIVE I 2022 ER:

Peter H. Olesen
, som synger og skriver ordene. Det gjorde han tidligere i Olesen-Olesen og - hvis nogen husker så langt tilbage - i Greene og Sort-Hvide Landskaber. Han har lavet musik siden begyndelsen
af 1980’erne. Når han ikke skriver tekster til De efterladte udgiver han romaner og digtsamlinger. Seneste bog, romanen ‘Min mor’ udkom i sommeren 2021.

Michael Lund
, der har spillet musik mindst lige så længe som Peter, både i egne grupper og som sideman i fx Olesen-Olesen, dengang på lap steel og dobro. Siden er han sprunget ud som komponist. Live
spiller han akustisk og elektrisk guitar, Fender 6 og ikke mindst lap steel.

Og så er der Boi Holm. Han er med årene naturligt blevet duoens ‘tredjemand’: producer, tekniker, kollega. Han spiller på alt, hvad der kan spilles på. Live spiller han mest synthesizer, keyboards og bas.

Jakob Høyer
(trommer) - er ikke på billedet - har spillet og indspillet med et utal af landets bedste jazz- og rockmusikere,
bl.a. Raveonettes, Jakob Bro, Trentemøller, Niels Skousen og Marie Fisker.

Koncerten afholdes i Riddersalen på Hald Hovedgaard/Det Danske Forfatter- og Oversættercenter, som skaber en ganske særlig litterær atmosfære, der klæder De Efterladtes musik og især Peter H. Olesens lyriske tekster.

Der er kun et begrænset antal billetter til salg.

Arrangør

Lokation

Hald Hovedgaard Hald Hovedgaard, Ravnsbjergvej 76, 8800 Viborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .