Elektronisk Camp på Musikefterskolen i Humble

Hovedgaden 21, 5932 Humble
14 mar 2020 kl. 11:00
15 mar 2020 kl. 15:00
Billetter Gratis
Billetter Gratis

14. og 15. marts 2020 er der Elektronisk Camp på Musikefterskolen for 12 deltagere. Campen er for dig, der kan eller gerne vil lære at lave elektronisk musik. I løbet af et intenst døgn lærer du at lave din egen musik helt fra bunden i Ableton Live. Uanset om du brænder for at lave trap, dubstep, EDM eller noget helt fjerde, så får du de nødvendige værktøjer og sparring til at komme godt i gang. Du bliver undervist af Musikefterskolens elektroniske linjelærer, der er certificeret underviser fra Ableton. 

Derudover byder weekenden på masser af efterskoleliv: god økologisk mad og fællesspisning med skolens elever, indkvartering på elevværelser og en elektronisk cafeaften, hvor både campdeltagere og Musikefterskolens elever kan optræde for hinanden. Hele weekenden afsluttes med en koncert for forældre og familie. Musikefterskolen byder på kaffe og kage, og der er mulighed for at få en samtale med skolens lærere, hvis du gerne vil blive klogere på, om et efterskoleår på Musikefterskolen er noget for dig. 

Campen er for dig, der går i 7. til 9. klasse. Du kan deltage uanset om du har lavet elektronisk musik før eller ej. Du skal selv medbringe computer og hovedtelefoner. Campen er gratis, og der er gratis transport fra Odense, Svendborg og Spodsbjerg. Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at tilmelde dig, der er nemlig kun 12 pladser til denne camp.

Event aflyst

Elektronisk Camp på Musikefterskolen i Humble

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke