Elvis - 3 shows - 3 årtier

26 maj 2018 kl. 20:00 - 23:30

Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13, 5800 Nyborg


Er I til Rock´n´Roll så er Nyborg stedet at være lørdag den 26. maj 2018 kl. 20.00.

3 SHOWS - 3 ÅRTIER

I got a woman, Love me tender, Jailhouse Rock, That’s All Right, Heartbreak Hotel, Blue Suede Shoes – geniale Elvis Presley stod fra 1950erne og frem til sin død i 1977 bag utallige megahits, og i 2018 kan vi danskere igen få en på opleveren i forbindelse med afholdelsen af den 3. Danske Elvis Festival.

Lørdag aften byder på fantastisk underholdning med nogle af de bedste og højest prisbelønnede Elvis Tribute Artister i branchen, som hver især vil underholde med deres fortolkninger af Elvis. Der vil blive rig lejlighed til en dans eller to og til at få genopfrisket højdepunkter fra de forskellige årtier af Elvis` sang karriere.

Mario Kombou England: (Show Aloha Jumpsuit era)

Mario har igennem sin karriere som Elvis tribute artist vundet et utal af konkurrencer herunder bl.a. Images of the King Championship i Memphis. Han turnerer og synger for tiden for fulde huse i såvel Storbritanien som i diverse andre Europæiske storbyer med sit egenproduceret show “Elvis Years” og tidligere blev han blandt mange hundrede håbefulde tribute artister i såvel England som USA udvalgt til at spille hovedrollen i Jailhouse Rock på Piccadilly Teateret i London´s Westend.

Juan Lozano, Wales: (show The GI years)

Juan Lozano er foruden at være en fantastisk Elvis tribute artist også en habil musiker. Juan Lozano blev udvalgt blandt mange håbefulde Elvis tribute artister til at deltage i BBC´s World Greatest Elvis. Elvis har altid været hovedinspirationen i Juan´s musikalske liv. Som Juan siger: “Jeg har så meget at takke Elvis for – det er et privilegium for mig, at arbejde som Elvis Tribute Artist. Det har givet mig så mange muligheder i livet, som jeg ellers ikke ville have fået – lige fra mødet med mange fantastiske mennesker til optræden på live tv”

Paul Molloy, England: (show The 50´s/60´s era)

Paul Molloy har optrådt som Elvis Tribute Artist i ca. 16 år på nogle af de bedste teater scener over hele verden. Han har vundet mange priser i diverse konkurrencer, senest fik han andenpladsen i Images of the King konkurrencen som blev afholdt i Denmark i 2017. Han har optrådt både i radio og på tv igennem årene, og ifølge Paul selv, så har nogle af højdepunkterne igennem hans karriere været, at have mødt og arbejdet sammen med nogle af de mennesker som var tættest på Elvis “himself”. Det har været helt utrolige fine oplevelser udtaler Paul Molloy.

Band og Korpiger:

Aftenen byder på et gensyn med Graceland Band fra Wales. De er vant til at spille for tribute artister ved shows i både ind- og udland. Bandet har været en stor succes ved de to forrige Elvis Festivaller, så der er noget at glæde sig til.

Vores korpiger The Passionettes har optrådt mange steder i verden og i mange forskellige sammenhænge – både som korpiger – og som hovedatraktion.

The Passionettes har bl.a. medvirket i shows med Elvis Presley´s egen guitar legend James Burton og har turneret med the Queen of Rock Suzi Quatro, ligesom de i oktober i år medvirker i shows med Suzi Quatro, David Essex, the Osmonds og Hot Chocolate.

Hvis I ikke synes at en aften med Elvis musik er nok, så tag`et kig på www.elvisfestival.dk, hvor det er muligt at købe både weekend- og dagsbilletter til Elvis Festivalen, og hvor I kan læse meget mere om, hvad der kommer til at ske igennem festival weekenden.


Billet

Salg lukket