spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

En aften med Queen

Afholdt event

En aften med Queen

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

10 nov 2018 kl. 16:00 - 23:00

Beskrivelse

En aften med Queen

BYENS HUS, D. 10. november KL. 16.00 – 23.00

I 2016 stod Queen på den store scene ved Jelling Musikfestival og gav et brag af en koncert. Og det er altid noget helt specielt, når Queens store hits spilles live! Den 10. november får vi igen stadion stemning i Jelling med kæmpehits som We Are the Champions, Bohemian Rhapsody og Radio Ga Ga. Sangtitler der giver flashback til fællessang på Wembley Stadion, dengang Freddie Mercury og Queen regerede rocken. Denne gang er det Queen Of Denmark der leverer alle de mange hits live og skaber stadionstemning i Byens Café i Jelling.

I anledningen af den nye film om Queen, Bohemian Rhapsody, går Byens Bio, Byens Café, Jelling Bryggeri, Jelling musikforening og Jelling Musikfestival sammen om at skabe en aften i de engelske legenders tegn. Der vil være mulighed for både at opleve filmen i biografen, spise en lækker middag i caféen akkompagneret af bryggeriets øl og deltage i en fest og et brag af en koncert arrangeret af musikforeningen og festivalen.

Filmen: Bohemian Rhapsody

Aftenen starter med at filmen Bohemian Rhapsody vises i Byens Bio. Filmen skildrer bandets start i 70’erne og frem til deres ikoniske Live Aid-optræden i 1985. Herudover vil filmen også berører Freddy Mercurys private liv, herunder hans kærlighedsliv, som ofte var i mediernes søgelys i 80’erne. Den længe ventede film om det store engelske rockband, har ellers været undervejs siden 2010, men pga. en problemfyldt vej til premieren er den blevet forsinket en hel del. I starten var det Sascha Baron Cohen, den kendte engelske komiker bag kultfigurerne Ali G, Borat og Brüno, som skulle spille Freddy Mercury. Men han forlod projektet pga. kreative uenigheder med filmens instruktør Bryan Singer, som selv blev fyret fra filmen i 2017, hvorefter Dexter Fletcher overtog roret. Det er dog stadig Singer, der står akkrediteret som instruktør af filmen.

Middag i Byens Café

Efter filmen serverer Byens Café en lækker middag, bestående af Andebryst, m. kartofler, skysauce, hjemmelavet rødkål og appelsinsalat og mulighed for at tilkøbe en dessert af Risalamande m. kirsebærsauce. Spisningen foregår bagerst i koncertlokalet, så man kan blive siddende og overvære den efterfølgende koncert, eller deltage i festen foran scenen, hvor der vil være stå pladser ved caféborde.

Koncerten:

Koncerten bliver leveret af det danske kopiband Queen of Denmark, som skriver således om deres koncert:

Op igennem 70’erne og 80’erne satte Queen utallige hitliste- og publikumsrekorder og er historisk set på niveau med Abba og Beatles. Alene bandets Greatest Hits-album er det bedst sælgende i Storbritannien nogensinde, og Freddie Mercurys død i 1991 efterlod fans verden over med et stort savn.

Queen of Denmark leverer den ikke ukomplicerede musik på den mest album- og naturtro måde med kor og guitarsoli, der er nøje afstemt. Bandets medlemmer har spillet i bands som Pretty Maids, Savage Affair, Hero og udgør også den populære 70'er rockgruppe, Glam Gang.

Praktik

Prisen for arrangementet varierer efter hvilke dele af programmet man gerne vil deltage i og der er selvfølgelig en god rabat, hvis man bare ikke kan få nok Queen og køber hele pakken. Desuden vil der være en gratis lille fadøl fra Jelling Bryggeri til alle der køber kombi-billetten med film og koncert.

Denne aften er altså en helt unik chance for at opleve Queen og deres musik fra flere forskellige vinkler og arrangørerne har forventninger om at billetterne forsvinder hurtigt.

Derfor gør vi opmærksom på, at der kun bliver sat 82 kombi-billetter til salg og at der ikke vil være nummererede sæder i biografen, samt at koncerten er en stå-op koncert, med undtagelse af de personer der har købt middag i Byens Café. Der er kun plads til 50 spisende gæster.


Program for aftenen:

Film: 16.30 – 18.45

Middag: 19.00 – 21.00

Koncert 21.00 – 23.00


Priser for arrangementet:

Koncert: 125,- kr.

Pakke med Film og Koncert (incl. 1 øl): 175 kr.

Tilvalg af middag i byens Café: 139 kr. (incl. dessert 170 kr.)

Arrangører: Byens Bio, Byens Café, Jelling Bryggeri, Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk fra tirsdag d. 16. oktober kl. 20.00.

Lokation

Byens Hus Byens Hus, Møllegade 10, 7300 Jelling

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .