Erhvervsnetværk Stevns: En anderledes sommer

09 mar 2021 kl. 16:00 - 17:00
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Beretninger om et år med corona i turismebranchen

Et år er gået, siden Mette Frederiksen bekendtgjorde en omfattende nedlukning af landet. 3 mdr. senere, efter hjælpepakker og uge efter uge med strålende vejr, var danskernes forbrug tilbage i index 102.  Grænserne var lukkede, og turismebranchen forberedte sig på en sæson, hvor danske turister skulle fylde hullerne ud for udeblevne turister fra nabolandene.

Hvordan var oplevelsen egentlig af den hårde opbremsning, og hvordan var det at forberede sig på en supersæson med danske turister, hvor så meget som muligt af den tabte omsætning skulle indhentes?

Hvordan gik den planlagte supersommer med danske turister i 2020?

Igennem efteråret blev landet gradvist ført tilbage mod forårets niveau af begrænsninger, og et vaccinepas ser ud til at skulle redde sommeren 2021 – bliver der brug for endnu en supersommer? Og får vi det?

Det har vi bedt Rødvig Kro og Badehotel, Klinten Hotel og Konference samt Rødvig Ferieby om at fortælle om, når vi afholder Stevns Erhvervsnetværks 2. møde i 2021 – online.

Program:

9. marts kl. 16.00-17.00

Velkommen v. Erhvervschef Thomas Christensen

Kort præsentationsrunde blandt deltagerne via Teams

Førstehåndsberetninger fra hver af de tre overnatningsvirksomheder, spørgsmål efter hver præsentation

Opsamling, mulighed for refleksioner og generelle spørgsmål

Tak for i dag.Tilmelding: her på Billetto eller til jesper@stevnserhvervsraad.dk

Spørgsmål: jesper@stevnserhvervsraad.dk / 21221765


Turismebranchen var blandt de hårdest ramte under forårets nedlukning pga. forsamlingsforbud, restaurationslukning og lukkede grænser.

2. nedlukning er anderledes skruet sammen og har blandt andet sat visse dele af detailhandelen under kraftigt pres. Det er fortsat muligt at bestille til afhentning i døren mange steder – det kan være en hjælp for butikker, der er tvunget til at holde lukket.

eventet sluttede

Erhvervsnetværk Stevns: En anderledes sommer

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke