eventet sluttede

Erhvervstræf 2021

Gratis

Online-event

Dato

24 mar 2021 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Stevns Kommune og Stevns Erhvervsråd inviterer til virtuelt erhvervstræf onsdag den 24. marts 2021 kl. 17-18:30. Find dig til rette i den bedste plads dit hjem kan byde på, og vær med til året vigtigste erhvervsarrangement.

Program

 • Velkommen – m/ Borgmester Anette Mortensen og formand for Stevns Erhvervsråd Lars Warm
 • Erhvervspolitik – Hvordan går det med den nye erhvervspolitik? Få en opdatering på Erhvervspolitikken.
 • Uddeling af Erhvervspriser 2021:
 • Årets Virksomhed
 • Årets Iværksætter
 • Årets CSR-pris
 • Inspirerende indlæg af Henrik Skovdal, erfaren organisations-ninja, Skovdal Consulting

Uddeling af året Erhvervspriser

Få indblik i hvilke virksomheder, der har udmærket sig det seneste år. Spændingen udløses, når vi sammen med Stevns Kommune uddeler priserne Årets virksomhed, Året Iværksætter samt Årets CSR-pris.

Stevns Kommunes Erhvervspolitik

Borgmester Anette Mortensen, Udvalgsformand Mikkel Lundemann Rasmussen og Erhvervschef Thomas Christensen giver en opdatering og status på erhvervspolitikkens centrale emner.

Der vil blive besvaret spørgsmål, som er indhentet fra de erhvervsdrivende, så der kan komme fokus på det, som erhvervslivet har behov for at få svar på.

Hør også om de fremskridt, som er sket på baggrund af den nye erhvervspolitik i Stevns

Inspirerende indlæg

Oplev Henrik Skovdal, som er organisations- og ledelseskonsulent, og få inspiration til at bruge humor på den rigtige måde i din kommunikation. Han deler ud af sine egne erfaringer og pinlige bommerter fra en lang karriere foran et publikum, så du kan udgå de samme fejl.

Henrik holder et humoristisk og passioneret oplæg om at dele sin viden og tale til grupper. Han formår at kommunikere kompliceret stof til underholdning og inspiration. Lær basale teknikker og få tips og tricks til at pifte dine formidling og kommunikation op.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .