spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Et anderledes rejsegilde for IKEA København

Afholdt event

Et anderledes rejsegilde for IKEA København

Fra Gratis

Beskrivelse

Sidste sommer markerede vi kick-off for IKEA København, og her et år senere har vi sat det sidste betonelement i byggeriet, så vi til næste år kan slå dørene op til vores nye varehus midt i byen. Derfor inviterer vi til et anderledes rejsegilde i form af en midsommerfest på Onkel Dannys Plads på Vesterbro – ikke langt fra dig og byggeriet.

Lørdag den 25. juni sætter vi scenen til svensk midsommer med livemusik, folkedansere, majstang og en markedsplads med blomsterkranseværksted, Cirkulär pop-up, mad og drikke, gør-det-selv Fröbullar, legeområde for de mindste – og selvfølgelig en præsentation af IKEA København.

Kom og vær med til svensk midsommer denne dag, hvor vi skal fejre hvor langt, vi er nået i byggeriet af vores nye city varehus, der åbner til næste år. Du kan møde arkitekterne bag byggeriet, binde din egen midsommer-blomsterkrans og nyde tonerne af svenske viser. Du kan også blive klogere på upcycling af dine møbler og give dig i kast med at lave Fröbullar til altankassen eller haven derhjemme. 

Tag venner og familie med og kig forbi til en festlig fejring af IKEA København – for både store og små.

Det er gratis at deltage. 

Om IKEA København

IKEA København bliver et nyt ikon, der er skræddersyet til byen. City varehuset er designet til livet i byen, og derfor bliver det nemt at ankomme til fods eller på cykel og bestille varer hjem, når det passer dig. Foruden et varehus i tre etager kan du bl.a. glæde dig til en offentlig tilgængelig taghave med 250 træer og buske, en IKEA Restaurant, Café, Svensk Madmarked og meget mere. Læs mere om det nye city varehus her: www.ikea.dk/kbh

Lokation

Onkel Dannys Pl., 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .