spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Et rigdomscenter fra jernalderen i Nordsjælland

Afholdt event

Et rigdomscenter fra jernalderen i Nordsjælland

Fra DKK 25,00

Sted

Dato

21 okt 2021 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Denne aften fortæller Museumsinspektør og arkæolog ved ROMU Palle Østergaard om mindre, men væsentlige udgravninger i Egedal og Frederikssund Kommuner. I foredraget fortæller Palle Østergård om udgravninger og undersøger om det på baggrund af dem, er muligt at udpege området ved blandt Egedal som et center for rigdom i jernlander.

Ved Hørup og Jørlunde i Frederikssund kommune samt ved Ganløse i Egedal kommune er der fundet mange hundrede genstande af guld, sølv og bronze fra jernalder og vikingetid. Genstande, som er fremkommet ved afsøgninger med metaldetektor.

Samtidig har mindre udgravninger har vist, at der på to af lokaliteterne er tale om bebyggelser med tilknyttede håndværksaktiviteter.

Lokaliteten Lærkefryd ved Jørlunde synes at være et kultsted, hvor ofringer er foregået i det fri. Ofringerne er også foregået i det store moseområde som findes mellem Jørlunde og Sperrestrup på grænsen mellem Frederikssund og Egedal kommune.

Tid, pris og sted

21. oktober kl. 19:00-21.00

25 kr. (+billetgebyr)

Billetter købes via billetto.dk

Egedal Rådhus, Dronning Dagmarsvej 200, Ølstykke i byrådssalen

Arrangør

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Egedal Kommune Rådhus Egedal Kommune Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .