spring til hovedindhold

Få det perfekte parforhold

Få det perfekte parforhold

Fra DKK 185,00

Sted

Dato

24 apr 2024 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Det perfekte forhold, for det findes og du kan skabe det

Til den single kvinde og kvinden i et forhold hun ikke er tilfreds med. Efter pausen får man anonymt mulighed for at stille Cilje spørgsmål

Kan du nikke ja til bare 2 ud af de mange eksempler så er dette foredrag noget der opgradere dit liv.

 • Er du træt af mænd, der ikke gider andet end sex ?
 • Er du mæt på mænd der siger de vil mere, men når alt kommer til alt, så er det deres behov de kommer for at få indfriet, ikke dine behov.?
 • Har du svært ved at ha tillid til kærligheden?
 • Er du mæt på at date, uden at finde den eneste ene, tror du ikke længer på at han findes.?
 • Føler du at kærligheden mellem dig og din partner er blevet lidt mat og gnisten er næsten væk.?
 • Er du mæt på, at din partner ikke forstår dine behov eller ikke formår at indfri dem?
 • Ønsker du et sandt langvarigt kærlighedsforhold, der også er robust nok til at overleve kriser?
 • Har du mistet troen på kærligheden eller på din partner og er klar til at kigge indad for få et andet resultat, eller lære hvordan en rigtig mand, altså en der bliver hængende fungere, og hvordan du kan inden for de første 2 beskeder til 2 date, kan se om han er denne mand." the one and only"
 • Ønsker du kørekort til manden. sådan så i kan blive det helt rigtigt par og nå kærlighedshøjder du kun drømmer om.?

Så kom og hør et underholdende og livsbekræftende foredrag, hvor du både får klar besked om de udbredte misforståelser i parforholdet,og hvordan du fikser det. lær det som manden ved, om manden, men du måsker ikke selv har fanget endnu. Få samtidig værktøjer til at opgradere dit liv og dit parforhold eller tiltrække den eneste ene. Kort sagt en køreplan til kvinden, der ønsker det perfekte parforhold.

Mænd er enkelte og lette, det samme skal kærlighed være, kærlighed skal være let og lærerigt.

Bio

Cilje Tinemari er foredragsholder og terapeut og er kendt fra både TV udsendelsen indsigt i sjælen og biografien Gyldendal udgav ”Englen fra Viby”. Hun har vejledt par og singler i mere end 20 år med udgangspunkt i egne oplevelser såvel som faglig visdom og har taget en længere rejse for at se sine egne ubalancer i øjnene - lige fra forholdt med manden der var konfliktsky, hvor hun måtte være den, der havde bukserne på, til narcissisten, der drev hende tæt på sammenbruddet rand til den eneste ene, der behandler hende som prinsessen, hun ikke vidste, hun var.

 • Ønsker du den ene sandhed efter den anden.
 • Ønsker du klar besked om de fejl vi kvinder lave og hvordan det skal ændres
 • Ønsker du værktøjer til at opgradere dit liv
 • Ønsker du et lykkeligt liv fyldt med kærlighed.

Så er dette foredrag noget for dig. 


Lokation

Teater Katapult, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

Headliner

Cilje Tinemari Tiemroth
Livs coach

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Anbefalede events
Events du har kigget på