Få en optur over din nedtur - Et medrivende foredrag med Lizl Rand

06 jan 2016 kl. 19:00 - 21:00

MBK A/S , Pilestræde 61, 1. sal, 1112 København K

Få en optur over din nedtur

Hør hvordan Lizl Rand kom stærk ud af sin angst. Om hvordan hun var nede og suge grundvand og i dag er mere robust end nogen sinde.

Få hendes tips og råd til hvordan du overkommer kriser og stress. Og få redskaber til hvordan du støtter én, der er psykisk syg eller kriseramt.

Foredraget byder i første del på Lizls egen historie om 10 år med stress og angst. I anden del afslører Lizl, hvordan hun er blevet robust og har fundet balancen. Masser af tips og gode råd mod stress og hvad man gør som pårørende.

Aftenen rundes af med tid til spørgsmål, samt mulighed for køb og signering af Lizls bog "Kom stærk ud af din angst".

Denne aften byder vi på et særlig sammensat foredrag med Lizl Rand. Et foredrag som er hudløst ærligt og ikke mindst inspirerende. Et foredrag som både kommer rundt om angst og stress, som desværre begge er blevet en større og større del af vores hverdag i Danmark. Måske er du selv ramt, måske er det en som står dig nær, eller også kan du have kollegaer eller andre i dit netværk, som er ramt. Kom med, og bliv klogere på, hvordan vi bedst håndterer angst og stress.

Du kan læse meget mere om Lizl Rand og hendes foredrag lige her: http://onedecision.dk/Foredrag/Lizl-Rand.aspx

Lizl Rand underviser desuden i Psykiatrifondens populære 2 dages kursus i Psykisk førstehjælp, og hvis du synes, at det lyder spændende, så kan du læse meget mere om kurset her: http://onedecision.dk/Vi-tilbyder-ogs%C3%A5/Worksh...

Mere om Lizl Rand: Uddannet journalist og psykoterapeut. Har de sidste 12 år været leder i mediebranchen bla. chefredaktør på fem magasiner. Rådgiver hos Psykiatrifonden, instruktør i psykisk førstehjælp, coacher sygemeldte med stress, angst og depression.

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Lizl Rands manager fra One Decision Malene von Kiær - malene@onedecision.dk - Tlf. 3161 1700

Billet

Salg lukket