spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Få en optur over din nedtur - Et medrivende foredrag med Lizl Rand

Afholdt event

Få en optur over din nedtur - Et medrivende foredrag med Lizl Rand

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

06 jan 2016 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Få en optur over din nedtur

Hør hvordan Lizl Rand kom stærk ud af sin angst. Om hvordan hun var nede og suge grundvand og i dag er mere robust end nogen sinde.

Få hendes tips og råd til hvordan du overkommer kriser og stress. Og få redskaber til hvordan du støtter én, der er psykisk syg eller kriseramt.

Foredraget byder i første del på Lizls egen historie om 10 år med stress og angst. I anden del afslører Lizl, hvordan hun er blevet robust og har fundet balancen. Masser af tips og gode råd mod stress og hvad man gør som pårørende.

Aftenen rundes af med tid til spørgsmål, samt mulighed for køb og signering af Lizls bog "Kom stærk ud af din angst".

Denne aften byder vi på et særlig sammensat foredrag med Lizl Rand. Et foredrag som er hudløst ærligt og ikke mindst inspirerende. Et foredrag som både kommer rundt om angst og stress, som desværre begge er blevet en større og større del af vores hverdag i Danmark. Måske er du selv ramt, måske er det en som står dig nær, eller også kan du have kollegaer eller andre i dit netværk, som er ramt. Kom med, og bliv klogere på, hvordan vi bedst håndterer angst og stress.

Du kan læse meget mere om Lizl Rand og hendes foredrag lige her: http://onedecision.dk/Foredrag/Lizl-Rand.aspx

Lizl Rand underviser desuden i Psykiatrifondens populære 2 dages kursus i Psykisk førstehjælp, og hvis du synes, at det lyder spændende, så kan du læse meget mere om kurset her: http://onedecision.dk/Vi-tilbyder-ogs%C3%A5/Worksh...

Mere om Lizl Rand: Uddannet journalist og psykoterapeut. Har de sidste 12 år været leder i mediebranchen bla. chefredaktør på fem magasiner. Rådgiver hos Psykiatrifonden, instruktør i psykisk førstehjælp, coacher sygemeldte med stress, angst og depression.

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Lizl Rands manager fra One Decision Malene von Kiær - malene@onedecision.dk - Tlf. 3161 1700

Arrangør

Lokation

MBK A/S , Pilestræde 61, 1. sal, 1112 København K

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .