Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FABRÄK

Afholdt event

FABRÄK

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

17 nov 2022 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Det er gået utrolig stærk for en af Danmarks mest hypede livebands. FABRÄK har på meget kort tid cementeret deres position på den danske musikscene, som en slags ny bevægelse for, hvordan dansk musik anno 2022 kan lyde. Deres melodiske, energifyldte og selvironiske univers er et frisk pust. Det hele startede med debutsingle ’VOLDSOM’ og dernæst hitsinglen ’DAARLIGT’, der fik højeste rotation hos P3 og P6 Beat samt den melodiske single ’24’, der viste nye sider. Duoens talent er bestemt ikke gået ubemærket hen, hvilket kan ses på de flotte anmeldelser, som debutalbummet ’Rige Børn Leger Bedst’ har smidt af sig. FABRÄK var nomineret til 3 Steppeulven-priser, optrådte på VEGAs Udvalgte, ZULU-Awards og GAFFA-Prisen, og har derudover toppet samtlige toneangivende mediers årslister for ”Bedste Sange”, ”Uimodståelige øjeblikke” og ”De bliver store i 2022”.

FABRÄK var også at finde på dette års SPOT Festival, hvor de spillede i et propfyldt Ridehuset. Herom gav Bands of Tomorrow 4,5 ud af 5 stjerner til duoen og skrev: ’Det blev en koncert, der med al sandsynlighed blev festivalens højdepunkt for mange af de festglade koncertdeltagere’. Soundvenue skrev også om de to forsangere: ’De var som to mænd, der spiller tennis med en håndgranat. Jeg tror sjældent, jeg har set to mennesker være forbundet på sådan en højspændt måde, som FABRÄKs to halvdele var i Ridehuset lørdag aften. De opildnede hinanden og i forlængelse deraf deres publikum.’

Debutalbummet ’Rige Børn Leger Bedst’ fra april i år har modtaget flotte anmeldelse fra den brede danske presse: ’FABRÄK holder lige en eksplosion af en fest – men bagefter kommer de efter tronen’ 5 stjerner, Soundvenue.

’Vi kan alle sammen have godt af en rusketur indimellem. FABRÄK er bandet, der kan give dig den. Hold på hat og briller. Det kan godt gå hen og blive voldsomt’ 5 stjerner, Berlingske.

’Livescenerne derude har behov for en seriøs genoplivning. Den skal FABRÄK også nok kunne komme med’ 4 hjerter, Politiken.

’Bag stofferne, sprutten og tatoveringerne kan anarkisterne ikke helt skjule, at de besidder råt talent’ Ekstra Bladet, 4 stjerner.

’Rige Børn Leger Bedst hedder det hidsende gode debutalbum’ Information.

’Det sker, at der i den evige mediestrøm lyder noget så originalt og anderledes, at antennerne sitrer ved signalets kraft. Som nu duoen FABRÄK’ Weekendavisen.

Samtidig er FABRÄK et populært band ude på spillestederne, hvor de indenfor bare to måneder spiller eksempelvis udsolgt Loppen og udsolgt Lille VEGA i København samt udsolgte koncerter i bl.a. Aarhus og Thy. Når de i efteråret besøger København og Aarhus igen, kan publikum forvente højenergiske og velspillede koncerter. Både Soundvenue, Politiken og GAFFA har skrevet følgende om deres koncerter: ’Jeg er virkelig imponeret over FABRÄK (…) Jeg havde det – for at sige det ligeud – pissesjovt til de flabede anti-punkers kæmpemæssige rockfest, hvor energien altid var i højsædet. Det var umuligt at stå stille.’ Soundvenue.

’… de gav en springskalle af en koncert. Ingen stod stille, mens de rullede deres spyttende punk-rap ud – og ingen gik upåvirket derfra.’ Politiken.

’Publikum gjorde, som de fik besked på: ’Ik stå stille!’ og jeg hoppede og moshede sig igennem anti-punk-rapduoen FABRÄKs energifyldte sæt’ GAFFA.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .