Fællemiddag på Stengården

18 apr 2018 kl. 17:30 - 19:30

Stengårdens Økologiske Café, Høveltevej 40, 3460 Birkerød


Denne gang er det en flok syriske kvinder under ledelse af et par medarbejdere fra firmaet Nær og Fjern, som står for maden. Nær og Fjern er lille firma, som arbejder med integration af flygtninge for primært Furesø Kommune. Nær og Fjern arbejde lige nu to dage om uge i caféen og senere på året dyrker de også krydderurter og blomster på et stykke af vores mark, som de har lejet.
Middagen d. 18. april bliver vegetarisk, syrisk inspireret - og helt klart noget andet end vores normale menu. Vi glæder os meget. Deltagelse koster 100 kr for både børn og voksne - og det er selvfølgelig stadig 100 % økologi. Du kan tilmelde dig fællesspisningen ved at købe billet på Billeto eller i butikken.
Før fællesmiddagen - kl. 17 - tilbyder vi en hurtig rundvisning på gården og en kort fortælling om Stengården og hvad vi har gang i. Du kommer med forbi kostalden, hønsene og en lille tur op på marken for at se om de første spirer er kommet op. Rundvisningen er gratis - men kræver tilmelding på mail stengaarden@os.dk eller i butikken.

Madbillet

Salg lukket