Fællesmiddag på Stengården

23 maj 2018 kl. 17:00 - 20:30

Høveltevej 40, Høveltevej 40, 3460 Birkerød

Cafeén på Stengården inviterer til fællesmiddag !

Jagtsæson er netop skudt i gang, derfor vil vi gerne invitere til fællesmiddag hvor vi serverer råvildt der er skudt her på Stengården.

Det skyder jo op af jorden med de mest fantastiske grøntsager her på Stengården, så menuen denne her gang byder på noget af det første spinat, purløg og rabarber blandt andet, det er ikke noget du/i vil gå glip af!

Menuen står på:

Øl braiseret råvildt m. rabarber chutney

fennikel & asparges råkost

Sommersalat m. kartofler i en rygeoste creme

Ølandsflute m. urtesmør


Fællesmiddagen giver en mulighed for at tage en lille hyggelig pause i en måske travl hverdag, alle er velkomne, så ligemeget om i er en børnefamilie, du er single eller folkepensionist, så tag en ven i hånden og kom og spis et lækkert øko måltid i godt selskab.

Hvis man har lyst til at blive og hygge efter maden er der mulighed for at blive og købe kaffe og kage, der vil vi kunne tilbyde en lækker rabarber trifli 😊

Vi åbner dørene kl. 17 og holder åbent frem til kl. 20.30, maden vil blive serveret kl. 18.00. Vi servere maden kl 18.00 så man skal gerne være der lidt før så vi kan have alle på plads så maden ikke bliver kold.

Billetter bliver sat til salg på billetto og prisen er 130kr pr. person små som store

Vi sørger for hyggen og dækker op ved langborde og maden bliver serveret på fade "family style" dvs. hvor alle deler. Det kan ske at man møder nye og spændende mennesker og vi garanterer ikke for at varige venskaber ikke vil opstå!

Har du nogen spørgsmål, så tøv ikke med at rette henvendelse til os på cafe@stengaardenoko.dk eller på 50271030 (torsdag til søndag)

Vi håber på at se jer !

madbillet

Salg lukket