FALKONERSKOLEN

FALKONERSKOLEN

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

20 maj 2023 - 20 oktober 2023

Beskrivelse

Som noget nyt tilbyder vi nu FALKONERSKOLE FOR BØRN. 

Her er man selv falkoner og skal lære om faget, sikkerhed og falkonerens teknikker samt gøre foder, fugle og pejleudstyr klar.

Dagen slutter med, at alle er med til at flyve fuglene.


Som de ENESTE i Danmark tilbyder Falkecenter Samsø FALKONERSKOLEN FOR BØRN.

Inviter familien, vennerne eller skolekammeraterne med på en sjov og anderledes aktivitet for både børn og voksne i Naturens tegn.


Her er børnene selv falkonerer og skal lære det grundlæggende om faget. Først gennemgår vi sikkerheden, og hvordan vi er med og omkring fuglene. Sikkerheden er vitalt for, at vi sammen kan flyve fuglene.


Herefter gør vi sammen foderet klar og gennemgår fuglenes naturlige føde og jagtformer. Når foderet er klar til træningen, lærer man, hvordan vi samarbejder og flyver fuglene imellem os.


Step by step kommer alle til at modtage og sende fuglene fra sin egen behandskede hånd. Fuglene bliver hurtigere og større jo længere ind i programmet, vi kommer. Programmet slutter af med, at alle har været med til at flyve fuglene og har været så tæt på, som de har mod og lyst til.


Falkonerskolen er en unik og anderledes måde at lære og være sammen på og tilpasses efter deltagernes alder og mentale niveau.

Vi arbejder med høj sikkerhed og vil altid være minimum 2-4 falkonerer til stede, alt efter holdtype og størrelse.

Falkonerskolen varer 1,5 time.
Holdstørrelse er max. 25 deltagende børn over 4 år.

For yderligere information se WWW.FALKECENTER.DK

Arrangør

GÆSTERNE I CENTRUM

På Falkecentret sættes vores gæster og rovfugle i centrum. Vi giver os masser af tid til formidling, spørgsmål og fotografering. Vores vision er at formidle rovfugle og ugler, og ikke mindst dele vores respekt og begejstring for disse smukke fugle. Formidlingen er altid tilpasset til målgruppen.

Falkecenter Samsøs dygtige falkonerer flyver de forskellige rovfugle i vores arena. Vi er et team af passionerede individer, som elsker at flyve rovfugle og fortælle historier om dem.


VORES PASSION

Vi drages af det mest ultimative nemlig, det at kunne slippe rovfuglene, lade dem let og elegant bære sig højt op på himlen, forsvinde til en lille silhuet, hvorefter de viser os den ultimative jagtteknik, når vi kalder dem ned midt i arenaen igen. Tættere kommer vi ikke på naturen og den ultimative frihed!


TEAMET

Louise Vedel er falkoner, stifter og indehaver af Falkecenter Samsø, og har de sidste 16 år arbejdet med rovfugle. Sammen med sit team af dygtige dyrepassere og falkonerer sørger vi for at du får en uforglemmelig oplevelse med hjem.

Lokation

Falkecenter Samsø, Eskevej 4, 8305 Samsø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på