Fashion Flea Market // Tradono Market at SPOT Festival // 7.5 - 17 Aarhus

07 maj 2017 kl. 10:00 - 17:00

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

TRADONO MARKET

Vi vender stærkt tilbage i Aarhus, men denne gang i samarbejde med Open Festival Court x SPOT Festival på Godsbanen - et åbent og gratis festivalområde for alle, med eller uden armbånd. Godsbanen kommer til at emme af liv og glade mennesker, når vi i samarbejde med SPOT, VICE, Kødbyens Mad og Marked, Lunar Way, Aarhus Record Flair og WARM åbner dørene for en markedsplads fyldt med fede arrangementer og events.

Tag din ven, veninde, kæreste, mor, far, søster eller bror under armen og kig forbi til secondhand shopping med musik i baggrunden til SPOT festival på Godsbanen.

// SØNDAG 7. MAJ KL. 10 - 17 // GODSBANEN, 8000 AARHUS //

#TRADONOMARKET er et moderne loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories til mænd og kvinder. Markedet består af fashionable stader, nogle nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer, brugere på Tradono m.fl.

Markedet har tidligere været afholdt her, samt bl.a. på Israels Plads, Papirhallen og Docken i København Udendørs markederne trækker helt op til over 4000 besøgende, og stadeholderne sælger i gennemsnit for 4.000 kr til vores markeder.

VIL DU VÆRE STADEHOLDER?

Har du som mand eller kvinde god stil og alt for meget lækkert tøj liggende derhjemme, som du ønsker at veksle til kontanter? Så er det med at købe din billet nu. Det kan være alt fra tøj, sko, eye-wear, hårprodukter, smykker, etc., Der er intet krav om at det kun må være luksus, highstreet eller vintage - så længe det er i pæn stand, har god stil og er prissat korrekt. En stade koster 495 kr. inklusiv færdigopstillet bord og stol, samt poser til kunderne. Derudover står vi for at stille nogle prøverum og spejle op til rådighed. Du må medbringe op til 2 tøjstativer og må gerne dele staden med én. En stade er ca. 3 x 2,4 m. Som stadeholder, modtager du praktisk info på den mail du har registreret hos Billetto, mandagen inden markedet afholdes.

Ønsker du at deltage som virksomhed, bedes du skrive til event@tradono.com for mere information.

Refundering eller ombytning af købte billetter er ikke muligt. Vælger du derimod at sælge din stand videre, bedes du sende os en mail med oplysninger på den nye stadeholder, til event@tradono.com

Spørgsmål omkring vores markeder kan stilles på event@tradono.com, eller på vores facebook side: Tradono Market

Stade

Salg lukket

Stativ + 40 stk. bøjler. Kun som tilkøb til en stade

Salg lukket