spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

FIGURA FESTSPIELE: DØDENS KØBMAND

Afholdt event

FIGURA FESTSPIELE: DØDENS KØBMAND

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

13 nov 2021 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

FIGURA FESTSPIELE PRÆSENTERER: 

DØDENS KØBMAND er en nykomponeret kammeropera om Alfred Nobel.

OM FORESTILLINGEN

Alfred Nobel opfandt som ung videnskabsmand den dynamit, som gennembrød Europas snævre landegrænser. Han var overbevist om, at de videnskabelige fremskridt ville binde mennesker sammen og skabe en verden, hvor også krig ville være et overstået stadie. Gradvist bliver han bitter og paranoid, men fastholder at han som våbenfabrikant også arbejder for fred. Operaen "Dødens Købmand" er et rigt facetteret psykologisk drama, som peger på problemer, vi stadig kæmper med i dag. Det er en stor historie om Europas optimisme og forfald og menneskets manglende evne til at overvinde sine egne dæmoner. Historien om den menneskelige bekvemmelighed og dets moralske forfald virker endnu stærkere på den anden side af Corona-krisens verdensomspændende konsekvenser.

DE STÆRKE KVINDER I NOBELS LIV

To kvinder blev afgørende i Nobels liv. Den intellektuelle Bertha von Suttner, som var hans store ulykkelige kærlighed og hans moralske spejl. Hun blev en ledende skikkelse i den spirende fredsbevægelse og ses af mange som kvinden bag Nobels Fredspris. Nobel elskede også blomsterpigen Sofie Hess. Han fandt aldrig modet til at præsentere hende for sin omgangskreds, men han slap hende aldrig.

MEDVIRKENDE
Alfred Nobel: Teit Kanstrup
Bertha von Suttner: Signe Manuitt Asmussen 
Sofie Hess: Frederikke KampmannKor: Fritjof Fuglesang, Kirsten Voss, Peter Bruun FIGURA Ensemble: Jesper Egelund, Anna Klett, Frans Hansen, Frode AndersenInstruktion: Tine Topsøe
Musik: Peter Bruun
Libretto: Vilhelm Topsøe

Arrangør

En mezzosopran, tre musikere, en komponist, en arkitekt og en poet – FIGURA Ensemble er et musikalsk kollektiv i særklasse. Hver især er de syv kunstnere i FIGURA blandt Danmarks mest profilerede – Helene Gjerris · mezzosopran, Jesper Egelund­ · kontrabas, Frans Hansen · slagtøj, Anna Klett · klarinet, Peter Bruun · komponist, Filippa Berglund · arkitekt og scenograf samt Ursula Andkjær Olsen· poet. Gennem de sidste 25 år har FIGURA udfordret både samarbejdspartnere og publikum med ekseptionelle koncerter og moderne musikdramatik – for ikke at nævne Små Komponister workshops som rækker ud til den kommende generation af musikelskere.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .