Film: Mama Mia! The Movie! 2008

14 jul 2018 kl. 19:30 - 21:30

Hundested St., 3390 Hundested, 3390 Hundested

Hvem vil ikke gerne gense denne forrygende musical fra 2008 med ABBA´s iørefaldende musik? En ny indspilning har premiere denne sommer, og det er derfor lige nu, vi skal gense den 10 år gamle film.

Historien foregår på en lille græsk ø, Kalokairi, og handler om Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) og hendes mor, Donna (Meryl Streep). Sophie er meget opsat på at finde ud af, hvem der er hendes far, og da hun læser morens dagbog, finder hun ud af, at hun har tre mulige fædre, Sam Carmichael, Harry Bright og Bill Anderson (Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård). Hun inviterer derfor dem alle til sit kommende bryllup, i den tro, at hun vil kunne genkende sin rigtige far, når hun ser ham. Hun vil nemlig have, at hendes rigtige far fører hende op ad kirkegulvet til sit bryllup med Sky (Dominic Cooper).

Alle tre fædre dukker op, men Sophie har ingen idé om hvem, der er hendes rigtige far. Alle tre potentielle fædre finder imidlertid uafhængigt af hinanden ud af, at de må være Sophies far og siger til hende, at de gerne vil føre hende op ad kirkegulvet og give hende væk. Men i stedet beslutter Sophie sig for at lade sin mor give hende væk.

Sophie ender med at aflyse brylluppet, da hun indser, at hendes kommende mand (Dominic Cooper) ikke er interesseret i, at leve resten af sit liv med Sophie på den lille ø og hjælpe med Donnas hotel. I stedet rejser de to ud for at se verden sammen. Brylluppet bliver dog fortsat gennemført, men i stedet med Donna og en af hendes tidligere flammer, Sam, som brudepar.

Historien er det, som binder ABBA´s musik sammen, og det er musikken og de gode skuespiller der trækker filmen. Hvem vil ikke gerne genhøre: ”Dancing Queen”, ”Money, Money, Money”, ”Mama Mia” og alle de andre skønne melodier?

Mama Mia

Salg lukket