Find den rette mand - og grin mens du gør det

27 apr 2017 kl. 18:30 - 21:30

Balsalen RUM, Frederiksgade 12 – Gården , Århus C 8000


Bøvler du også med kærligheden?

Foredraget handler om, hvordan du rydder op i dine tanker om kærlighed - og om hvordan du har det lækkert, mens du er single.

Foredragsholdere:

Pia Damsgaard Bach - indehaver af livsstilsmagasinet SingleSpot.dk og medforfatter til bogen "Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single".

"Jeg tager udgangspunkt i mine 10 år som single, hvor jeg har skrevet, læst og snakket med både andre singler og eksperter om kærlighed og specielt om, hvordan man har det godt, når den ikke er der."

Marie-Louise Bregendahl - Mindjuice mastercoach - hjælper kvinder med at rydde op i deres tanker om mænd og kærlighed i sit firma RecrateYou.dk.

"RecreateYou er til kvinder, som allerede har prøvet lidt af hvert, når det kommer til parforhold. Jeg tror på, at når du udvikler nye mønstre på alle områder af dit liv, bliver det også nemmere at handle anderledes næste gang, du forelsker dig. Med et nyt resultat til følge."

Ekstra: Mød de andre på Facebook

Bagefter bliver der serveret et glas vin/sodavand, og der er mulighed for at få en snak med os og hilse på de andre deltagere.

Efter foredraget har du desuden mulighed for at blive medlem af en lukket Facebook-gruppe kun for deltagerne i foredraget. Gruppen er tænkt som et tilbud til dig, der godt kunne bruge et netværk af ligesindede kvinder med lyst til nye oplevelser.

Brug gruppen til f.eks. at arrangere en bytur, brunch, hygge, strandtur mm. Det er op til dig.

Billet

Salg lukket