FINDERSKEEPERS KØBENHAVN

06 sep 2014 kl. 11:00 - 07 sep 2014 kl. 17:00

TAP1, Ny Carlsberg vej 91, TAP1, 1799 København V


FINDERSKEEPERS i TAP1 var en kæmpe succes! Dette gentager vi med endnu et FINDERSKEEPERS i TAP1 hvor du kan opleve over 300 designer- og secondhandstande.

FINDERSKEEPERS er et tilbagevendende indendørsmarked, hvor innovativt design og kreativ kunst mødes. Med over 300 stande i København og 110 stande i Aarhus har du muligheden for at få fingrene i helt unikke kreationer fra specielt udvalgte designere eller gøre et kup i vores luksuriøse secondhand afdeling. Vi tilbyder et bredt udvalg af illustrationer, skitser, tøj, accessories og meget meget mere. Desuden kan du varme dig på en kop kaffe eller sunde dig på en sandwich i vores loungeområder, hvor seje djs er med til at skabe god stemning.

FINDERSKEEPERS er opstået ud fra idéen om, at der i Danmark mangler et konkret sted, hvor både design- og modeinteresserede får mulighed for at prøve sig selv af og vise sine kreationer frem. Derfor tilbyder vi upcoming designere, modeinteresserede og andre nyskabende kreative en platform, hvor de kan præsentere og teste deres idéer, sælge deres produkter og tage ved lære af andre kreative.

Vores markeder er meget populære, hvilket betyder, at der desværre kan opstå kø til indgangen, også selvom du har købt en Billetto-billet. Med en indgangsbillet fra Billetto er du dog altid garanteret at komme ind, da Billetto-køen har førsteprioritet.

Hvis du vil vide mere om FINDERSKEEPERS og de mange fordele ved at deltage, kan du læse videre på www.finderskeepers.dk

ENTRÉ

Salg lukket


WEEKENDS BILLET

Salg lukket


WEEKENDBILLET + FINDERSKEEPERS-MULEPOSE

Salg lukket


BØRN UNDER 12

Salg lukket


ENTRÉ

Salg lukket


WEEKENDS BILLET

Salg lukket


WEEKENDS BILLET

Salg lukket