spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

First Hate

Afholdt event

First Hate

Fra DKK 210,00

Sted

Dato

14 apr 2023 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

10 år med First Hate på repeat

Var du en af dem der allerede sang med på ´Girls In The Club´ i 2013? Eller hoppede du først med på First Hate toget da ´Cotton Candy´ udkom sidste år? Uanset hvem du er, er du inviteret til First Hates 10 års fødselsdagskoncert i Pumpehuset i København den 14. april, hvor de med sig har nogle helt særlige gæster og DJ’s.

Efter 5 års dvale har First Hate langt om længe meldt deres tilbagekomst. I marts 2022 udgav First Hate dobbelt-singlen ‘Commercial’, hvorfra sangen af samme navn strøg ind på P6s radioflader. Soundvenue hyldede gensynet med den danske duo, hvis forrige album ‘A Prayer for the Unemployed’ fra 2017, de havde udnævnt til et af årets bedste. Der gik fem år mellem de sidste to First Hate Albums, men Anton & Angel beviste sidste år med deres album ‘Cotton Candy’ og den følgende Europa-turné, at bandet stadig er i topform. Nye rygter om en frisk udgivelse, allerede til marts i år, tyder på endnu et travlt år for First Hate. 10 års fødselsdagsshowet er en god chance for at fange dem live før de tager på turné.

Deres nyeste album ‘Cotton Candy’ udkom på Escho og Cascine (USA) i 2022 og byder på 11 numre, der samler sig om en eskapistisk fortællers snublen gennem en ødelagt verden, der vinder og mister elskere og hvis humør svinger fra ekstreme højder til håbløse lavpunkter. Titlen er en hentydning til forgængelighed og ekstase, den måde, hvorpå sødme kan opløses alt for let til ingenting. Gennem hele udgivelsen er disse temaer legemliggjort, glitrende med syntetiske detaljer og hypermoderne finesse, sprudlende, men efemerisk.

First Hate blev dannet i 2013 af vennerne Anton Falck og Joakim Wei Bernild. Duoen har altid bestræbt sig på at gå imod tendenserne og smeltet pop kicks, klub poetik og forgængelige romancer sammen til skarpsindige kreationer af hedonisme og hjertesorg. Det har de blandt andet cementeret med den store pop-hymne “The One”.

Support:
The Bird

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .