spring til hovedindhold

FLORFEST 2024

FLORFEST 2024

Fra DKK 550,00

Sted

Dato

12 aug 2024 kl. 12:00 - 16 aug 2024 kl. 12:00

Beskrivelse

FLORFEST 2024

Kom med på en festival om vores relation til natur og biodiversitet. FlorFest er fem dage fyldt med workshops, koncerter, vandreturer og oplæg, hvor vi sætter fokus på vores forhold til andre arter i det naturskønne område Skovsgård på Langeland. 

Årets program offentliggøres i løbet af foråret, så følg med på vores instagram flor.bevaegelsen for mere information! Allerede nu kan du dog glæde dig til en fælles sanketur i engen og ved stranden, samt efterfølgende madlavning over bål!

Skovsgård er etgammelt gods indhyllet i skov og rewildede naturområder. Deltagere medbringer eget telt og sover i den gamle æblelund på godset.

Der er kun 100 billetter til salg!
Billet: 575 kr. inklusiv mad og transport fra Odense Banegaard til FlorFest kl. 12 mandag d. 12 august og retur til Odense d. 16 august kl 12.

Aldersgruppe: 18-30

Spørgsmål? Skriv til flor@dn.dk

Hold øje med vores instagram hvor programmet løbende præsenteres!

https://www.instagram.com/flor...

Hvornår: 12. - 16. august 2024


Arrangør

Vi er en ungdomsbevægelse for mere natur og biodiversitet 💚

Flere events her: https://flor.dk/events 🌎

Tjek også vores fællesskaber ud her: https://flor.dk/faellesskaber ☘️

Link til instagram, Facebook og hjemmeside 👇🏼

Lokation

Naturdestination Skovsgaard, Kågårdsvej 10, 5900 Rudkøbing

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder