FOLD & FLYV

18 aug 2018 kl. 10:00 - 16:00

Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København K.

Kom til en uforglemmelig event for hele familien. Design dit helt eget papirfly og byg en sej affyringsrampe af genbrugsbøger. Få luft under vingerne når du gennemfører verdens eneste forhindringsbane til papirfly. Papirflykaptajnen og frivillige piloter guider dig gennem den kreative proces med foldemanualer og inspiration, og du får et flot pilotdiplom med hjem.

Vi glæder os til at se dig!

Tak til: FOLD & FLYV eventen er et non-profit arrangement som del af Nansensgadefesten. Tak til de frivillige piloter, grafiker Lone Warberg, fotograf Kirstine Autzen, Kulturhuset Indre By, Nansensgadefesten og SEIERS ANTIKVARIAT for de skønne bøger.

Hvem står bag? FOLD & FLYV er en event af Iben Ammentorp Bentzen, som laver kunst- og kulturarrangementer. Iben arbejder for NGO’er, virksomheder, kommuner og kulturinstitutioner. Gennem de seneste 10 år har hun desuden været projektleder for Kræftens Bekæmpelse, Gentofte Kommune og Crossroads Copenhagen på IT-Universitetet samt underviser på billedskoler og museer. Hun er cand.mag. i kunsthistorie og visuel kultur.

Billet

Salg lukket

Billet

Salg lukket