skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Laster ...
 
 
Nearby events
Laster ...
 
 
Begivenheder af samme type
Laster ...
 
 
Begivenheter av samme type

Foredrag: Dealing is healing. Bevidsthed er dit mest kraftfulde redskab

arrangementet ble avsluttet

Foredrag: Dealing is healing. Bevidsthed er dit mest kraftfulde redskab

Fra 100,00 DKK

Sted

Dato

12. Mai 2015, 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Negative følelser, tristhed og frygt sluger energi. Masser af energi. Vi forsøger at kon-trollere energien med undvigelse og flugt fra følelserne. Fra os selv. En overlevelses-mekanisme, som vi tror, er vejen til ro og velvære. Men det sluger mere energi! Og skaber afstand til os selv! Derfor når du ”dealer” med dine følelser, ”healer” du dig selv.

Dealing is healing foredraget sætter fokus på, hvordan du kan højne din energi og hele dig selv ved at bruge bevidsthed som redskab. Bevidsthed om følelser og mønstre. Negative følelser mødes bedst med accept og omsorg. Hvis vi ignorerer dem, ignorer vi os selv. Det fantastiske er, at bevidsthed (eller opmærksomhed) er en muskel, der kan trænes. Og du behøver ikke et fitness abonnement og smart træningsudstyr. Du ejer det selv. Du skal bare lære at bruge det, så du kan heale dig selv.

Om Powerful Mind:

Powerful Mind brænder for at få dig til at vokse og trives. Trives i dit privatliv, dit arbejdsliv, dit følelsesliv. Det sker gennem arbejde med din bevidsthed, din krop og dine tanker, så du bliver dit eget stærkeste redskab til at fremme din trivsel. Vi træner din opmærksomhedsmuskel stor, stærk og spændstig, så det er dig, der styrer dine tanker, og ikke dine tanker, der styrer dig. Det frigør den kraft, kreativitet, muligheder og nærvær der findes, når du tillader dig selv at være fuldt til stede i nuet på en accepterende, ikke-dømmende måde. Når du oplever dig selv som helt ok. Ja, faktisk perfekt!

Powerful Minds ild brænder gennem trivsel og mindfulness coach Lone Steiness, som bruger sig selv og sin egen personlige erfaring som afsæt for forståelsen af kroppen og sindets betydning for det hele menneske såvel i privatlivet som i arbejdslivet. Hun har selv taget en personlig rejse af en bumpet vej som mønsterbryder ud af en børneflok på 7, et liv med karrierejob i et stærkt konkurrencebetonet miljø, nedbrud og tilbagetrækning med alvorlig stress, en indre udviklingsrejse med selvreflektion, indsigter og udsigter til et ganske anderledes liv med energi, overskud, personlig omsorg og accept – og ikke mindst lysten til at dele ud af det hele. Se mere på www.powerfulmind.dk eller følg nærværende, tankevækkende, energigivende indlæg på Facebook eller blogindlæg på portalen Lev Lykkeligt.

Arrangør

Lokale

Den Grønne Dal, Godthåbsvej 182, Vanløse 2720

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.