Foredrag "Den Mentale Kriger - Kim Boye"

04 jul 2018 kl. 17:00 - 18:30

Skibet Idrætsforening, Jennumvej 10, 7100 Vejle


Skibet IF Fodboldskolen kan i samarbejde med vores sponsorer, løfte sløret for at Den Mentale Kriger kigger forbi Skibet v. Vejle til et fantastisk foredrag.

----------------

I forbindelsen med fodboldskolen i uge 27, 2018 - kommer Den Mentale Kriger - Kim Boye forbi og holder et spændende og fascinerende foredrag i Skibet Hallen!

Kom til et spændende og sprudlende foredrag med "Den Mentale Kriger"

"Den mentale kriger" er en coach som arbejder sammen med nogle af landets største fodbold talenter. Kim Boye har selv en fortid som et af danmarks allerstørste talenter, hvilket blandt andet bragte ham til Brøndby IF under Morten Olsen samt prøvetræning i Barcelona under Johan Cruyff.

Kim har oplevet det professionelle fodboldliv på egen krop og kender om nogen til mekanismerne der kan gøre drømme til virkelighed. Kim har fejlet, lært af det, rejst sig op og forsat og nu deler han ud af sine erfaringer og viden. Det er langtfra nok at have talent - Kim mener at 80% af successen ligger hos "Dén Mentale Kriger" alle bærer under eget hjerte.

Foredraget tager udgangspunkt i Kim's professionel fodboldkarriere, men også en fortælling til de vilde drenge med røv og hoved fuld af sprængfarligt krudt, der drømmer om et liv som professionel fodboldspiller - eller blot bare godt kan lide fodbold.

Dem der vil det vil mest, når mest!

Bogen "Den Mentale Kriger" kan købes efter foredraget.Begrænsede billetter.

Billetterne er unummerede siddepladser - dog gode siddepladser til alle uanset placering både for børn og voksne. Det er muligt at købe drikkevarer under foredraget i Skibet Hallen.

Billet - voksen (18+)

Salg lukket


Billet - børn (0-18 år)

Salg lukket


Fodboldskoletrænere

Salg lukket


Deltagere på fodboldskolen

Salg lukket


Frivillige-hjælper

Salg lukket


Frøs Sparekasse billetter

Salg lukket