Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Foredrag: Er du i virkeligheden aristokrat?

Event aflyst

Foredrag: Er du i virkeligheden aristokrat?

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

23 apr 2020 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Om Karen Blixen og det aristokratiske v/ Frantz Leander Hansen.

Et sandt tegn på en aristokrat er, hos Karen Blixen, frygtløshed. Af frygtløshed følger en livsform, der giver adgang til menneskets uendelige ressourcer, og som rummer muligheden for at leve alle sider af tilværelsen ud. Det aristokratiske er, med Blixens blik, derfor ikke bundet til en bestemt samfundsklasse men til en livsholdning.

Kom og hør Frantz Leander Hansens foredrag: ”Blixen og det aristokratiske univers”.

Har du lyst til lækkert tapasbord efter foredraget? Køb billet til 145,-. SENEST 19. april af hensyn til køkkenet.

Lokation

Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .