Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Foredrag med Peer Kaae: Spot en løgner!

Afholdt event

Foredrag med Peer Kaae: Spot en løgner!

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

21 apr 2022 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

SPOT EN LØGNER med Peer Kaae!

Journalist og forfatter, Peer Kaae fortæller, hvordan du kan gennemskue bedrag, når han besøger Tranquebar Boghandel og Café. I 40 år har CIA og den Israelske Efterretnings forsket i løgnen, og udviklet de værktøjer, som Peer Kaae folder ud i dette foredrag. Peer Kaae har studeret Statement Analysis, taget uddannelsen som analytiker i USA og skrevet bestsellerbogen 3 Er Løgnerens Tal, hvor han med cases underbygger, hvordan teknikken er den mest effektive måde at gennemskue løgn.

Peer Kaae vil ved dette arrangement gennemgå teknikken via kendte true crime-cases og hverdagssituationer – og endda også bruge publikums egne ord til at demonstrere nogen af de fascinerende detaljer i en Statement Analyse.
For en løgner vil altid i sidste ende, blive afsløret af vedkommendes egne ord. Der findes nemlig ikke gode løgnere – kun dårlige lyttere!


Tranquebars døre og bar åbner klokken 18.30.

Arrangør

Lokation

Tranquebar Boghandel Tranquebar Boghandel, Borgergade 14, 1300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .