spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Foredrag med Steen Harvig

Event aflyst

Foredrag med Steen Harvig

Fra DKK 265,00

Sted

Dato

07 sep 2023 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Den prisbelønnede krimiforfatter Steen Harvig fortæller kort om krimiens historie, kortlægger sin egen kanon, som igennem godt 30 år har inspireret ham, samt en afsluttende afdækning af hans seneste stærkt anmelderroste krimi, Det sidste vidne.


Vi kommer igennem oplæsningspassager og en indkredsning af begreberne plot og inspiration: hvordan begynder man på en bog? Hvordan “skabes” et plot? Hvor kommer inspirationen fra? Hvordan forholder man sig til den sproglige udfordring?

Praktiske oplysninger:

Dato torsdag d. 11/5-2023

Spisning/Tapas kl. 18.00-19.00

Foredrag kl. 19.00 -21.00

Der vil blive serveret en lækker tapastallerken.

Der er mulighed for at købe øl, vin, kaffe og vand på Nachbar.

Vi glæder os til at dele denne aften med jer og Steen´s historier.

Bh Nachbar

Arrangør

Vi er et professionelt team fra Geppetto Group, der udvikler og driver forretnings- og retailkoncepter indenfor restaurant- og underholdningsverden.


Geppetto Group mission er at udvikle og drive forretnings- og retailkoncepter indenfor restaurant- og underholdningsverden. Målet er, at vores forretningskoncepter bliver et værdifuldt bidrag til et givet kvarters karakter.

Lokation

Nachbar, Martin Luther Kings Vej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .