eventet sluttede

Forfatteraften. Hanne-Vibeke Holst

DKK 75,00 - DKK 150,00

Sted

Dato

06 okt 2021 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Hanne-Vibeke Holst er en af Danmarks mest folkekære forfattere, og hun har gennem et langt forfatterskab solide succeser i rygsækken. Men at hun i 2017 skulle udkomme med romanen Som pesten, der beskriver en global pandemi med så mange fælles træk med den pandemi, verden er gået gennem siden 2020, havde hun ikke forestillet sig.

Denne aften, kan du i en samtale med litterat Elisabeth Skou Pedersen, høre om Hanne-Vibeke Holsts arbejde med romanen, hendes research og de tanker hun gjorde sig, da verden pludselig befandt sig midt i en pandemi meget lig den, hun beskriver i sin bog.

I pausen byder vi på et glas vin, og det vil være muligt at se særudstillingen ENGLENS KYS. Syge piger i nordisk kunst, der danner baggrundstæppe for aftenens arrangement.

Dørene åbner kl. 18.30.

Arrangør

Museet ligger i smukke grønne omgivelser i Østre Anlæg og rummer tobaksfabrikant Heinrich Hirschsprungs fine samling af dansk kunst fra 1800-tallet.

Åbent: ons-søn kl. 11-16. Entré: 95 kr. 1 voksen + 1 barn: 80 kr. Unge under 26 år: 75 kr. Børn og unge under 18 år: gratis.

Lokation

Den Hirschsprungske Samling Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .