eventet sluttede

Forfatterspirerne forår 2020

DKK 500,00

Sted

Dato

04 feb 2020 kl. 16:30 - 27 maj 2020 kl. 18:30

Beskrivelse

Er du mellem 11-14 år og er du vild med at skrive historier, så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig!

Du bliver undervist af den professionelle forfatter Alen Meskovic og møder masser af andre unge med samme interesse.

Hver tirsdag mødes forfatterspirerne på Kulturstationen Vanløse. Her arbejder vi med sjove, spændende og udfordrende skriveopgaver, mens vi hygger os med at være sammen.

Vi læser også op fra vores tekster og giver hinanden feedback - hvordan opleves historien, hvornår rammer vi noget rigtig godt, og hvor skal vi prøve andre muligheder af i teksterne? Hver gang vil underviser og forfatter Alen Meskovic styre slagets gang med kyndig igangsættelse og vejledning. Nogen gange finder vi også på særlige ting, besøger fx et forlag, går en tur og kigger på mennesker eller laver en filmaften. 

Forårssæsonen varer fra februar til maj - første gang vil altså være d. 4. februar 2020 og vi slutter af med en fest d. 25. maj på Vesterbro Bibliotek.

Vi mødes hver tirsdag kl. 16.30-18.30.

Det koster 500 kr. for hele sæsonen. Der er ikke undervisning i vinterferien og i påskeferien.  

Du kan være med i Forfatterspirernes Skriveklub på 6 biblioteker i København: Bibliotekshuset på Amager, Brønshøj Bibliotek, Kulturstationen Vanløse, Valby Bibliotek, Vesterbro Bibliotek og Østerbro Bibliotek. Bemærk, at de 5 klubber har hver deres faste ugedag, de mødes.

Er du mellem 14-18 år har Valby Bibliotek et YA-hold, hvor forfatter Sandra Schwartz lægger særlig vægt på kunsten at skrive YA (ungdomslitteratur).

Forfatterspirernes Skriveklub får i 2020 tilskud fra Statens Kunstfonds Huskunstnerudvalg.Arrangør

Lokation

Kulturstationen Vanløse Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38, 2720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .