FREDERIK TYGESEN TRIO

eventet sluttede

FREDERIK TYGESEN TRIO

Billetter fra DKK 130,00

Dato

01 dec 2017 kl. 20:00 - 23:45

Beskrivelse

Frederik Tygesen - årets store nye talent


Så er det solisttid for et af Danmarks største talenter udi kunsten at spille bluesguitar. Frederik Tygesen er kendt fra Big O And The Blue Quarters. I løbet af året har han markeret sig med sin trio, som bl.a. på forunderligste vis spiller blues inspireret af flower power og psykedelisk musik fra 1968. Frederik Tygesen Trio har netop udsendt en EP med tre sange, og der er et album på vej.

Bluesnight Randers lover en stor oplevelse med en fed variation af blues, når det er bedst.

Billetpris kr. 130 i forsalg (billetto.dk) og ved døren kr. 160

Arrangør

Her kan du købe billet til arrangementer i Bluesnight Randers. Husk, at som medlem får du medlemsrabat til en værdi af 30 kr. uanset at din billet er købt ved forsalg. Følg Bluesnights aktiviteter her https://www.facebook.com/bluesranders/

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .