Fri mig fra fortiden - slip fri af barndommens mønstre

30 nov 2016 kl. 19:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Barndommen er vigtig! Mere vigtig end vi tror, for her er vi er mest formbare. Meget af det vi slæber rundt med af udfordringer har rod i barndommen. Her skabes grundlæggende forståelser, forbindelser og mønstre. Forståelse af, hvad der er rigtig og forkert. Alt sammen noget, der har afgørende betydning for, hvordan vi agerer som voksne. I arbejdslivet. I parforholdet. I venskabet. I forældreskabet. I os selv. Du kan have oplevet svære ting som misbrug, omsorgssvingt, sygdom og død. Eller din barndom var fyldt med fraværende forældre, utryghed, forbudte følelser, ikke at få kram og kys….alt muligt, som har sat sig spor i dig. Så hvad sker der, hvis det vi har fået med ikke fremmer os, men hæmmer os? Kan vi slippe fri af det? Fri af fortiden? Hvorfor? Hvordan?

Har du prøvet at skulle hente din mor og far på den lokale bodega for at få aftensmad? Eller at blive samlet op af politiet sammen med din mor, fordi din far er gået amok? Set din lillebror blive slået med en hunderem? Hørt din søster blive kaldt ”dum som en dør”? Det er scener fra min barndom, som har givet mig en masse usunde mønstre, som jeg har arbejdet på at ændre.

Det første afgørende skridt for al forandring er bevidsthed. Derfor deler jeg ud af min personlige historie og mine redskaber i rejsen mod frihed i ønsket om at inspirere og støtte dig på din rejse.

Event aflyst

Fri mig fra fortiden - slip fri af barndommens mønstre

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke