Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Fried Okra feat. Kristian Jørgensen - Blues, roots and you name it...

Afholdt event

Fried Okra feat. Kristian Jørgensen - Blues, roots and you name it...

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

17 mar 2023 kl. 21:00 - 23:30

Beskrivelse

Fried Okra kommer genremæssigt rundt i krogene - fra americana over folk rock til old school boogie - hele tiden med reference og kærlighed til den enkle, rå blues fra USA.

Bandet er en trio med guitar, trommer og elbas. Morten Lunns lead-vokal suppleres af Thomas Crawfurd(tr) og

Anders Wallin(b) på kor. Hertil kommer den enstrengede diddley bo – som Morten Lunn nok spiller på som en af de få på dansk grund.

I 2021 blev Fried Okra nomineret til DMA Blues’ Livepris, mens albummet ”Doing It Right”(2020) blev nomineret til en DMA Blues for Årets Blues Album.

Tidligere har Fried Okra vundet Danish Blues Challenge og blev nummer to ved det prestigefyldte European Blues Challenge i 2018.

Fried Okra var fra starten stærkt inspireret af Mississippis Hill Country

Blues. Men bandet har mange forbilleder - både ældre bluesmænd som R.L Burnside og John Lee Hooker, swamprockeren Tony Joe White,

nutidige bluesvirtuoser som Corey Harris, americana-sangerinden,

Lucinda Williams eller legenden Bob Dylan.

En anmelder skrev om Fried Okras musik:

”...som at sidde i et smukt gammelt godstog, hvor der både er blues,

roots og trio-rock med som passagerer. Man kan sige, at de stadig har the blues, men de spiller den ud i vide og rodfyldte rammer.” (Mads Kornum – Side 33)

Musikken og ikke mindst teksterne er naturligvis Fried Okras egne.

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .