Frokost om transformative partnerskaber + launch af Department of Unusual Certainties

15 jun 2018 kl. 11:30 - 13:30

Dideriks Veranda, Strandpromenaden 5, 3770 Allinge

Hvordan løser vi FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og skaber en verden, som hænger sammen i morgen? Vi tror på, at vi skal starte med verdensmål nr. 17; transformative partnerskaber. Ganske simpelt derfor udvider vi det canadiske designstudio Department of Unusual Certainties (DoUC) med et europæisk kontor i København, så vi kan mediere projekter og partnerskaber på tværs af Atlanten.

Vores første mission på dansk jord er at samle 20 vidende og kompetente mennesker fra forskellige brancher og sektorer for at tage hul på løsningen af verdensmål nr. 17. Derfor inviterer vi dig til dansk frokost kombineret med videndeling og samskabelse, når missionen udføres på Folkemødet 2018 - fredag d. 15. juni fra kl. 11:30-13:30. Det foregår i gårdhaven på Dideriks Veranda ca. 15 minutters gang fra hovedscenen.

Nyd en treretters frokost, og deltag med ligesindede i dialogen om, hvad det kræver at etablere et transformativt partnerskab.

De bedste hilsner,
Department of Unusual Certainties

OBS: Arrangementet er gratis og har begrænsede pladser, som tildeles efter først-til-mølle-princippet. Derfor skal du hurtigst muligt tilmelde dig og din gæst her for at sikre jeres pladser.

Frokostbillet

Salg lukket