eventet sluttede

GADENS BØRNS LUKSUS LOPPER & MODESHOW

DKK 25,00 - DKK 50,00

Sted

Dato

12 jun 2021 kl. 10:00 - 13 jun 2021 kl. 17:00

Beskrivelse

Kæreste venner,

Vi har glædet os vildt til at invitere jer til GADENS BØRNS LUKSUS LOPPER & MODESHOW d. 12.-13. juni sammen med:

 • Ole Henriksen
 • Sarah Grünewald
 • Søren Le Schmidt (der dog er i lykkelige omstændigheder lige præcis den weekend)
 • Rikke Hertz
 • Manu Sareen
 • Kamilla Byriel
 • Og vores samarbejdspartner Jan Nygaard A/S, der stiller deres smukke Experience Center i Lyngby til rådighed hele weekenden.


BEGGE DAGE vil byde på:

 • Luksusboder med donerede varer fra vores ambassadørers klædeskab og fra vores genbrugsbutik Luksus Second Hand by Gadens Børn fra brands som Gestuz, Malene Hoecke, Sui Ava, Lovechild 1979, Baum und Pferdgarten, Munthe, Malene Birger, Mads Nørgaard, Klud, Nümph, Aiayu, Silfen Studio, Flora Danica Jewellery, Soulland, Mos Mosh, Lollys Laundry, Cras, Just Female, Second Female og mange flere…
 • Modeshows speaket af Ole Henriksen og Sarah Grünewald og gået af Manu Sareen og Gadens Børns frivillige
 • Mad- og drikkeboder fra bl.a. Mikkeller, Frankly Juice, Jarritos, Lubnan og Peter Larsen Kaffe
 • Og lotteri med lækre gaveposer med produkter fra Ole Henriksen, Rikke Hertz, Palm CPH og mange flere

LØRDAG d. 12. juni omdannes Jan Nygaards parkeringsplads til et stort loppemarked, hvor du kan få fingrene i en stand for 300 kr. (inkl. en entrebillet). Du skal selv have bord og stativer med til dine ting, og hvis du vil slippe for at tage det, du ikke sælger, med hjem igen, vil vores butik gerne være den lykkeligste modtager af det. Du beholder selvfølgelig alt, du tjener selv, mens standprisen går til vores gadebørn <3

VIL DU HAVE EN LOPPESTAND?

Så send en mail til info@gadensboern.org og betal på MobilePay, når bookingen er bekræftet af os. Der er kun 40 stande til salg, så vent ikke for længe med at booke.

SØNDAG d. 13. juni er delt op i to, og du kan enten købe billet til om formiddagen, eftermiddagen eller begge dele. FORMIDDAGEN byder som en ekstra aktivitet på et mini OLE GLOW SHOW, hvor Ole Henriksen fortæller om sit inspirerende entreprenørskab og rejsen dertil, mens EFTERMIDDAGEN står på Q&A med Pia og ambassadørteamet, hvor du kan få mulighed for at stille spørgsmål omkring arbejdet i Gadens Børn, og hvad det betyder for ambassadørerne at være en del af dette projekt.

PROGRAM
Lørdag d. 12. juni kl. 10-17

Kl. 10.00: Loppemarked og dørene til hallen åbner

Kl. 10.00: DJ-set fra Serge Silveira

Kl. 11.30: Lotteritrækning med Rikke Hertz

Kl. 12.30: Gadens Børns frivillige går modeshow

Kl. 13.30: Lotteritrækning med Ole Henriksen & Pia Lindell Qwist

Kl. 14.00: DJ-set fra DJ Rosé

Kl. 14.30: Gadens Børns frivillige går modeshow

Kl. 15.30: Lotteritrækning med Kamilla Byriel


Søndag d. 13. juni kl. 10-13

Kl. 10.00: Dørene til loppehallen åbner

Kl. 10.00: DJ-set fra Serge Silveira

Kl. 10.30: Mini ”Ole Glow Show” om Ole Henriksens iværksætteri

Kl. 11.30: Gadens Børns frivillige og Manu Sareen går modeshow

Kl. 12.45: Lotteritrækning med Sarah Grünewald & Ole Henriksen

Kl. 13.00: Markedet lukker

Søndag den 13. juni kl. 14-17

Kl. 14.00: Dørene til loppehallen åbner

Kl. 14.00: DJ-set fra Nicoline Toft

Kl. 14.30: Q&A med ambassdørerne, Ole Henriksen, Sarah Grünewald, Manu Sareen, Rikke Hertz

og Kamilla Byriel samt stifter, Pia Lindell Qwist

Kl. 15.15: Gadens Børns frivillige og Manu Sareen går modeshow

Kl. 16.45: Lotteritrækning med Sarah Grünewald & Ole Henriksen

Kl. 17.00: Markedet lukker

HVAD KOSTER DET?

Det koster kun 50 kr. at være med, der ligesom alt salg af stande, lodder samt varer i luksusboderne går direkte til at sikre vores gadebørn skolegang, sundhedshjælp og mad hver dag. Børn under 3 år er gratis, mens børn fra 3-7 år koster 25 kr. 

Vi glæder os sådan til at se jer alle sammen igen og til at byde sommeren velkommen med genbrug, god karma og masser af næstekærlighed <3

Arrangør

Kæreste jer,

Gadens Børn og Legeheltene vil rigtig gerne dele meget mere kærlighed og budskabet om vores arbejde for sårbare og udsatte børn ud. Derfor er vi gået sammen med Jan Nygaard AS om at arrangere en velgørenhedsaften for børnene, hvor vi samler ind til at skabe glæde, gode minder og håb for en lysere fremtid for børn, der lever på gaden i Indien, eller er indlagt på hospitaler i Danmark. Jan Nygaard er Gadens Børns forretningsambassadør gennem de sidste tre år, men støtter nu også op om Legeheltene med deres ønske om at fremme børns ret til en sund, tryg og mulighedsrig barndom i år.

Det er d. 23. april 2020, at vi, i rammerne af Jan Nygaards flotte nye Experience Center i Lyngby, ruller ærmerne op i vores fælles kamp for at sikre børnenes ret til en sund, tryg og udfoldelsesrig barndom. 

Gennem intimkoncert med den danske sanger og sangskriver, Alex Ambrose, foredrag med den danske racerkører, Jason Watt, fortællinger fra felten og meget mere er du sikret en intens, hjertevarm og uforglemmelig oplevelse, hvor lige netop din tilværelse gør en forskel. 

For at sikre energien til skabe fantastiske minder sammen vil det være muligt at få fingrene i lækre forfriskninger til små beløb, der, ligesom alt andet på aftenen, går ubeskåret til vores børn. Alt til aftenen er doneret og alle optræder og hjælper gratis i den gode sags tjeneste. 

Vi glæder os meget til at se dig til aften fuld af kærlighed, engagement og god karma, der rækker langt i kampen for værdige børneliv. 

Tag hele familien med og nyd et par smukke timer sammen med os i kærlighed.

De kærligste hilsner,

Gadens Børn, Legeheltene & Jan Nygaard

Lokation

Jan Nygaard A/S Jan Nygaard A/S, Firskovvej 33, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .