spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Garnstafet 2022, Anne Ventzel

Afholdt event

Garnstafet 2022, Anne Ventzel

Fra DKK 150,00

Beskrivelse

Beklædningsdesigner Anne Ventzel kommer og fortæller om designprocessen og sine strikdesigns til både børn og voksne. Anne er uddannet fra Designskolen i Kolding i 2003 og har blandt andet vundet "Den Gyldne Pelsnål" fra Den danske pelsbranche og prisen for bedste herretøjskollektion ved Diesels talentkonkurrence ITS #2 i Italien.

Udover at arbejde med store beklædningskollektioner, kender vi især Anne Ventzel for hendes smukke strikdesigns som du kan se, og købe opskrifter til, på www.anneventzel.com

Eventet afholdes i Helsingør Teater i Den Gamle By. Teateret er den ældste scene i Danmark som er bevaret i sin oprindelige form. Det blev bygget i 1817 og lå oprindeligt i Helsingør, men er i dag en del af Den Gamle By i Århus.

Arrangementet indledes af Hosekræmmeren fra Den Gamle By

I pausen serveres et glas vin, en vand eller en øl.

Lokation

Den Gamle By Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .