RYKKES TIL 2021 grundet de nye restriktioner fra regeringen! …Først tror du det er Kim Larsen – så tror du det er løgn..

Vi får igen besøg af den populære duo - denne gang som et "before dinner" arrangement. 

Gasbox har siden 2010 spillet flere hundrede koncerter mange steder i landet. Efter medvirken i Tv-programmet ”Danmark har talent” på TV 2 hvor de nåede helt til semifinalen, har de fået god medvind på landevejen og opnået masser af succes, ikke mindst fordi forsanger og guitarist, René Hejdmann, både lyder og ligner Kim Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. Med sig har han sin altid velspillende musikalske legekammerat fra Gasbox, René Davidsen (elguitar).

Gasbox Duo spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til den største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front når de giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme. Mine damer og herrer…

BEMÆRK VENLIGST: Dette er et siddende arrangement - Der er meget få billetter til salg, da alle skal sidde ved et bord. Reserver gerne bord til dig og dine venner - det er gratis!
Kontakt os på vores side her.

Instagram: /Gullanden.roskilde
Adresse:
Borchsgade 6A, 4000 Roskilde
Åbningstider.
Torsdag: 14-23
Fredag: 14-02
Lørdag: 14-02
Søndag-Onsdag: Lukket

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke