Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Glimt af en kabaret

Event aflyst

Glimt af en kabaret

Fra Gratis

Beskrivelse

GLiMT og Ørestad Skøjteklub inviterer til en magisk aften med luftakrobatik, kunstskøjteløb og funky folk-musik i skøn forening. De unge kunstskøjteløbere får selskab på isen og i luftrummet henover den af CameliOrquestra og luftakrobaten Aurelie Bernard. CameliOrquestra er en gruppe akrobatiske og musikalske performere med rødder i det moderne cirkus, som imponerer og underholder med halsbrækkende fysiske udfoldelser tilsat kærlighedssange i et univers af skæve eksistenser, store drømme og poesi. Glimt af en kabaret er et musikalsk show for hele familien med visuelle oplevelser ud over det sædvanlige!

Medvirkende: Aurélie Bernard, Joel Degersfeldt, Kajsa Bohlin, Ida Langkilde, Mikkel Hobitz Filtenborg, Lars Lindegaard Gregersen, Timotie Girardon og kunstskøjteløbere fra Ørestad Skøjteklub. 

Iscenesættelse: Lars Lindegaard Gregersen

Lysdesign: Elin Didriksen

Arrangementet er støttet af Amager Vest Lokaludvalg, Grundejerforeningen Ørestad City Syd, Ørestad Kulturdag og GFS Ørestad.

Arrangør

GLiMT Amager er et lille storbyteater med base i Amager Vest. Teatret udspringer af det professionelle scenekunstkompagni GLiMT, der blev skabt i 2002 af Camila Sarrazin og Lars Lindegaard Gregersen. GLiMT arbejder med at kombinere cirkus, dans og fysisk teater til nye, udfordrende former, der kan udtrykke de spørgsmål, som er mest presserende i vores tid og samfund. GLiMT arrangerer forestillinger, workshops og masser af andre aktiviteter. Følg med i vores mange forskellige aktiviteter på vores hjemmeside: www.glimtamager.dk  

Lokation

Ørestad Skøjtehal Ørestad Skøjtehal, Hannemanns Allé 14A+B, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer