spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Gradience + support: Cold Culture | URBAN 13 [release]

Afholdt event

Gradience + support: Cold Culture | URBAN 13 [release]

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

18 maj 2024 kl. 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Gradience + support: Cold Culture | URBAN 13 [release]

---------

GRADIENCE er en ny dansk duo, der nedbryder mentale og musikalske mure med sin kraftfulde fusion af trap-rap, black metal, metalcore og deathcore.

Den 18. maj afholdes releaseparty for bandets debut-EP, ‘Ironsight.

Her udfolder duoen sit stilistiske overskud ud i en personlig historiefortælling, der omhandler det at blive set som fremmed og de følelser og handlinger, dette skisma kan medføre.

Support: Cold Culture

---------

 • Forsalg: 125 kr. (+gebyr)
 • Dørsalg: 150 kr. (+gebyr)
 • Dato: 18.05.2024
 • Døre: 20.00
 • Koncertstart: 20.30
 • Sted: GARAGEN, URBAN 13 (indendørs)

---------

GRADIENCE - Ironsight - EP Biografi 2024

GRADIENCE består af vokalist og lyriker Gavin Mistry og musiker og visuel kunstner Jakob Harris. Begge har tidligere skabt musik i andre sammenhænge, Gavin i hiphop-miljøet og Jakob som en fast bestanddel af det danske metal-miljø, hvor han udover at skabe lyd og billede til egne projekter også leverer visuelle produktioner til forskellige bands og artister.

Da Jakob og Gavin mødtes i 2022, var kemien åbenlys, og de to besluttede sig for at forene deres musikalske verdener til én fælles vision. Fra starten havde de en klar idé om at bryde konventioner og skabe musik, som ikke var hørt før på metalscenen. Vejen frem var at fusionere individuelle erfaringer og musikalske genrer og skabe musik, som de selv ville lytte til og skrive om personlige emner, der lå dem på sinde. ‘Gradience’ betyder fraværet af en klar grænse mellem to kategorier, hvilket signalerer lige præcis det, som duoen sigter efter.

Den fælles vision har nu resulteret i de fem sange på GRADIENCEs debut-EP ‘Ironsight’, som er indspillet i sommeren 2023 med producer Chris Kreutzfeldt (Cabal, Møl). På EP’en fusionerer duoen på forunderlig vis forskelligartede musikalske elementer: Fra melodiøs metalcore, storladen black metal, tung deathcore og groovy trap rap og fremmaner hermed et unikt udtryk, der rummer følelser som vrede, aggressivitet, melankoli og sorg såvel som en ærlighed og sårbarhed, der gør musikken og lyrikken relaterbar og nærværende.

Support: Cold Culture

Arrangør

Kom til events i vores venue, til træninger på vores gadeidrætsbaner, eller vær med i vores sociale iværksætterfællesskab. URBAN 13 er fællesskaber, et laboratorium for de små med de store idéer og en ny fortælling om Bispeengbuen som sted.

Lokation

GARAGEN, Bispeengen 20, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .