spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Grænser og erkendelse

Afholdt event

Grænser og erkendelse

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

21 maj 2021 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Digte - sprog, grænser og erkendelse

Ursula Andkjær Olsen, forfatter, digter og rektor på Forfatterskolen læser af sin digtsamling "Have og helvede". Læsningen bliver indrammet af Den unge Strygekvartet, som spiller Woodworks, som er arrangementer af dansk folkemusik, som Den Danske Strygekvarter har lavet.

Pause - baren er åben

Lieder - musik, grænser og erkendelse

Liederkoncert med Maria Johannsen, sopran og Berit Juul Rasmussen, klaver med sange af Poulenc, Rachmaninoff, Nielsen og Strauss. Maria fortæller undervejs og viser, hvordan musikken kan ophæve sprogets grænser.

Vi overholder restriktionerne, så publikum kan føle sig trygge.
Denne poesikoncert er det første arrangementerne af genforeningsprojektet “Grænseløst lykkelig”. Grænseløst lykkelig tager udgangspunkt i den forbilledlige grænsedragning i 1920, der skabte et grænseland med stor kulturel mangfoldighed. Med koncerter og foredrag vil Grænseløst lykkelig gerne lægge op til tanker og erkendelser af de mange oplevelser af grænser i og omkring os.

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .