Spring til hovedindhold

Guldimund & Folkekøkken

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage

Guldimund & Folkekøkken

Fra DKK 95,00

Sted

Dato

05 jul 2024 kl. 17:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

GULDIMUND & FOLKEKØKKEN

Sommer og lyse nætter inviterer til fællesskab, dans og glæde. Derfor er vi så glade for at kunne invitere til tre store koncerter over sommeren på Havmøllen!
Fredag d. 5. juli aften har vi glæden af at kunne annoncere komponist og sangskriver, Guldimund, der med sine dansksprogede hverdags-poesi og indie-rock univers indtræder sommerscenen i Havmøllens gårdrum.


MAD

Vi tænder op i udekøkkenet og serverer en dejlig vegetarisk bålgryde lavet på lokale og økologiske råvarer efter årstiden, som kan tilkøbes for kun 95 kr.


PROGRAM

Kl. 17.00: Baren åbner
Kl. 18.00: Bålgryde
Kl. 20.00: Koncert med Guldimund


PRAKTISK

Dato & Tidspunkt: Fredag d. 5. juli kl. 17.00 - 23.00
Pris:
Koncerbillet: 350 kr.
Madbillet: UDSOLGT

Adresse: Havmøllevej 12, 8400 Ebeltoft

Parkering: I bedes parkere på Jernhattens offentlige parkeringsplads

Koncerten afholdes udendørs i Havmøllens gårdrum - så tag tøj på til vejrforholdene.


OM GULDIMUND

Med udgivelsen af albummet ’Jeg venter i lyset’ i marts 2023, har sanger og sangskriver, Asger Nordtorp Pedersen, under aliasset Guldimund taget Danmark med storm.

Udgivelsen høstede den ene 5-stjernede anmeldelse efter den anden i bl.a. Politiken, Jyllands Posten, Soundvenue, Gaffa og Kristeligt Dagblad. Singlen ’Dét kun vigtigt, hvad det er’ strøg direkte ind som Ugens Uundgåelige på P3, og indbragte ham desuden prisen for Årets Lytterhit ved P3 Guld.

Guldimund debuterede i 2021 med albummet ”Dem Vi Plejede At Være”, som bl.a. indbragte ham tre Steppeulve for ’Årets Album’, ’Årets Tekstforfatter’ og ’Årets Musiker’.

På live fronten udsolgte han på rekordtid hele tre koncerter i DR Koncertsalen og to koncerter i Musikhuset Aarhus i efteråret 2023 – og inden disse koncerter overhovedet har fundet sted, har han allerede flere udsolgte koncerter i sigte i foråret 2024. I sommers spillede han ligeledes en overfyldt koncert på Roskilde Festival, hvor pladsen omkring Avalon-scenen måtte lukkes af pga. menneskemængden. Med andre ord, vokser interessen for at opleve Guldimund’s på én og samme tid smukke, rørende og morsomme univers.Arrangør

Havmøllen er et naturbeskyttende og kulturelt samlingspunkt, hvorfra der opstår relationer og initiativer, der skaber sammenhængskraft, virkelyst, samt social og miljømæssig bevidsthed. Gennem vores socialøkonomiske virksomhed og kulturelle aktiviteter, inviterer Havmøllen folk i alle aldre og samfundslag til at tage fælles ansvar for vores fremtid. 

Havmøllen er i 2021 startet som et privat filantropisk initiativ af Sofie de Magos Jensen. I 2024 er Havmøllen overgået til en socialøkonomisk erhvervsdrivende fond, der fortsat skal være til gavn og skabe værdi for lokalområdet og naturen. 

Stedet danner rammer om kulturelle projekter og arrangementer, naturnære lejligheder og selskabslokaler, hvor man tager hen for at opleve nærhed og nærvær. Hvor lokale kræfter mødes og besøgende føler sig velkomne.

Lokation

Havmøllen, Havmøllevej 12, 8400 Ebeltoft

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori