spring til hovedindhold

Hanabie

Hanabie

Fra DKK 275,00

Sted

Dato

03 jul 2024 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

De er i krydsfeltet mellem metalcore, japansk popkultur og Akihabara-æstetik: Tokyo-bandet HANABIE gjorde sig bemærkede allerede fra debut-EP 'Cherry Blossoms Are Blooming', som forbløffede alle inden for lytteafstand. Kunne det virkelig lyde sådan?

Siden da er HANABIE fortsat opad. Musikken er blevet tungere, sangene er blevet endnu bedre. Og ved at tilføje elementer fra hiphop, electronica og nu-metal har de skabt deres helt egen genre, Harajuku-core. En genre, der er lige så hård, som den er fængende.

I 2023 tog HANABIE på deres første egen Europa- og USA-turné. Selvfølgelig havde de succes. Samtidig løftede de sløret for deres store debut ”Reborn Superstar!”. Og de, der forstod, de forstod, de blev solgt med det samme.

Nu kommer HANABIE her endelig. I juli byder vi Yukina, Matsuri, Hettsu og Chika velkommen til Stockholm, København og Oslo. Regn med tre ordentlige tordenbrag i koncertformat. Dette bør virkelig ikke gå glip af.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder