spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

HAU x Generalforsamling 2017

Afholdt event

HAU x Generalforsamling 2017

Fra Gratis

Sted

Dato

27 okt 2017 kl. 16:00 - 23:45

Beskrivelse

ÅRETS HAU-FEST!

Endnu et år er gået og det er blevet tid til årets generalforsamling. Traditionen tro er generalforsamlingen delt op i to – den første del er åben for alle der er interesseret, imens den anden del, festen, er et lukket arrangement kun for vores medlemmer.

DEL 1: Designtalk – Når gammelt møder nyt

Kl. 16.30 skyder vi generalforsamlingen i gang med en super spændende designtalk under overskriften ’Når gammelt møder nyt’.

I 2013 valgte Coop at relancere fem FDB møbler og siden er flere FDB klassikre kommet til. Samtidig har Coop inviteret nye designere ind til at kunne videreføre arven fra FDB møbler, for således fortsat at kunne tilbyde folket funktionalistisk møbeldesign, blot i fornyet form. Dette fik Coop til at indgå i et samarbejde med Designskolen Kolding sidste år, hvor Stine Weigelt var en af de to unge designere, som byggede videre på tegnestuens møbelfilosofi, hvilket har ført til en nyfortolkning af pindestolen – Anker. Vi befinder os i dag i et spændingsfelt mellem det gamle og det nye, hvor tradition møder modernitet med funktionaliteten som fællesnævneren.

Netop dette spændingsfelt bliver omdrejningspunktet for denne designtalk. Vi har samlet et tværfagligt ekspertpanel, som vil bidrage med hver deres perspektiver – Jette Lykke Jensen, bestyrelsesmedlem og adjunk på Designstudier, vil som moderater sørge for at snakken kommer vidt omkring! Allerede nu har vi afsløret den første paneldeltager, nemlig designer Stine Weigelt. Stine er uddannet fra Designskolen Kolding. Selv beskriver Stine sit design sådan her:

”In my approach to design I search for solutions with a high degree of functionality, aesthetics and quality, constructed with the user in focus.”

Snart afslører vi endnu en paneldeltager!


DEL 2: Generalforsamling & fest

Kl. 18.00 starter den officielle del af generalforsamlingen – kun for vores medlemmer.

Den officielle del er selvfølgelig også gratis – men tilmelding er nødvendig, da der skal bestilles mad og drikkevarer. Du tilmelder dig via Billetto-linket. Til den officielle del skal vi spise sammen, netværke, høre om året der er gået og selvfølgelig sikre foreningens fremtid!

VI GLÆDER OS RIGTIG MEGET TIL AT SE JER!


Med venlig hilsen

Den nuværende bestyrelse for

HAU – Netværksforeningen for Designstudierne

Lokation

Syddansk Universitet, Universitetsparken 1, 6000 Kolding

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .