Log ind / Opret

Havevandring og langbordsmiddag hos Kamma Rahbek

15 sep 2017 kl. 17:00 - 21:00

Bakkehuset, Rahbeks Allé 23, 1801 Frederiksberg


I samarbejde med Golden Days Festival - København 850 år, inviterer Bakkehuset til havevandring og langbordsmiddag hos Kamma Rahbek.I samarbejde med Golden Days Festival: København 850 år, inviterer Bakkehuset til havevandring og langbordsmiddag hos Kamma Rahbek.

Ønsker man at sanse den danske guldalder, kan man passende starte hos Kamma Rahbek, der huserede på Valby Bakke i en hyggelig krobygning fra 1600-tallet. Kammas gæster talte forfattere, videnskabsmænd og andre kulturpersonligheder. Bakkehusmuseets romantiske have er rammen om en havevandring ved kok og gartner Allan Haunstrup og efterfølgende langbordsmiddag under kastanjetræet med smage, der behager, og sanselige indslag med skuespillerne Sidsel Agensø og Maibritt Saerens, der udfolder Kammas ånd gennem lyrisk uorden og refleksioner over mennesker, havebrug, revolutioner og længsel efter hjertets inderste.

Bakkehusets kok Allan Haunstrup guider ikke bare sine gæster gennem haven, men tager dem også med på en opdagelse i det gamle Københavns madkultur. Vi vil kunne nyde salt, sylt, røg og henkogning, biodynamiske vine og økologisk øl. Vi genoplever i nye gevandter og gennem flere retter de kulinariske oplevelser, som de Københavnske guldalderhjerter bankede for.

Husk tøj efter vejret - alt foregår udendørs!

Havevandringen er støttet af Frederiksberg Kommune.


Billet

DKK 1.000,00 + DKK 48,69 gebyr