Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Hecchi ★ The CPH Residency - vokal, latin, gipsy, swamp blues, surf - Vinterjazz 2024

Afholdt event

Hecchi ★ The CPH Residency - vokal, latin, gipsy, swamp blues, surf - Vinterjazz 2024

Fra DKK 140,00

Sted

Dato

17 feb 2024 kl. 21:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hecchi The CPH Residency 

Den internationalt anerkendte frontman og sangskriver Mike Hecchi genopliver et kultmateriale med en række intime og unikke koncerter på Bartof Station som forløber for en længere turné og med et band, der siges at være en regulær super-gruppe. 

Et spektakulum bedst betegnet som et musikalsk fusionskøkken af gipsy jazz, latin, swamp blues og 60’er surf tilsat et tekstunivers på fire sprog og en vis portion galskab! 

De særlige residenskoncerter bliver endvidere lydoptaget og filmet til en dokumentarisk musikfilm af den prisvindende dokumentarist og filmskaber, Morten Bo Larsen.

Det er især indenfor worldgenrerne, at Mike Hecchi har gjort sig internationalt bemærket som sangskriver, flersproget vokalist og profileret instrumentalist i bl.a. bands som The Sexican, Maraboto og Liga Latina. 

Utallige topanmeldelser for såvel albums som koncerter er det blevet til; heriblandt 5 stjerner i amerikanske Billboard Magazine og hjemlige Gaffa samt nomineringer til bl.a. World Music Charts Europe, Danish Music Awards og selveste Latin Grammy.

Kendt som frontman i undergrundsfænomenet The Sexican, der opnåede kultstatus og stor international anerkendelse, inden bandet i 2017 opløstes, indspillede to studiealbums og havde flere udsolgte turnéer i Skandinavien, Latinamerika og Europa. 

Bandet spillede på højt profilerede internationale festivaler som Mundial (NL), Rock in Rio (BRA), World Village (FI) og ikke mindst Vive Latino (MX) på Formel 1 banen i Mexico City samt Europas største og mest legendariske festival Sziget (HU) i Budapest. 

Bandet blev kendt for sine eksplosive liveoptrædener, som selv magasinet Rolling Stone bemærkede i Mexico med ordene; "... som tyve liter Red Bull hældt ud over en scene!"

Og der er en stadig og stærk interesse i materialet, der bestemt ikke har ligget stille hen siden. Senest har videoen til nummeret ‘Cuarto de la Banda’ i den grad vundet genklang med næsten 13 mio. visninger på YouTube den seneste tid. Og det er da også numre fra den æra krydret med nye sange, der er rygraden i det nye format og udført af et regulært all-star hold af ekvilibristiske musikere.

Anmeldelser:

'You want to hear more - much more' · GAFFA (DK) ★★★★★ 

‘The pure energy that this band exhibits is mind blowing · 

Review You (US) ★★★★★

‘An irresistible groove that will turn a listener’s limbs to rubber’ · Songlines (UK) 

‘To sum it up in one word – Legendary!’ · Revolve Magazine (UK) 

‘A creative success on so many levels’ · Billboard Magazine (US) ★★★★★ 

‘This is why we go to concerts’ · Metro (MX) ‘Superb interplay, technique and energy’ - Bandbase (DE) 

‘Like a sound image by Quentin Tarantino and Robert Rodriguez’ · Rocker (MX) 

‘Like 20 litres of Red Bull poured all over a stage!’ · Rolling Stone Magazine (MX) ★★★★★

https://www.youtube.com/watch?...

www.hecchi.com

www.thesexican.dk

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .