★ HIGH VOLTAGE HALLOWEEN 'WELCOME TO THE DOLLHOUSE EDT.' ★

26 okt 2019 kl. 20:00 - 27 okt 2019 kl. 05:00

Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

★ HIGH VOLTAGE HALLOWEEN 'WELCOME TO THE DOLLHOUSE EDT.' ★ FEAT. SONS OF DEATH VALLEY [DK] HANGING THE NIHILIST [DK] ★

Man kan måske argumentere for, om det ikke er lidt Halloween på High Voltage hele året, men d. 26. oktober er datoen hvor vi går all in. Vi elsker det og det gør vores gæster også og i år har vi skruet op for ondskaben og de grove løjer.

På scenen har vi inviteret de aggressive og straight-forward hardcore rock 'n' rollere, med de gloomy and støvede blues vibes Sons of Death Valley og de unge, seje og hårdtslående deathcore banditter Hanging The Nihilist som er et af de absolut mest interessante bands på den danske metalscenen lige nu.

Ydermere spicer vi aftenen og natten op med en udsmykket klub, ekstremt freakshow af dronningen af den slags Cecilia Gosilla, stærk og blodig velkomst punch og 1 times fri og gratis fadøl den første time.

Det vejledende tema er 'Welcome to the Dollhouse' men der er fri leg, så længe det er lækkert, sjovt, sexet og halloween-uhyggeligt!

Det her er festen du ikke vil misse! Vi snes og spred ordet! 👻🎃⚡️🔥

LØR. D. 26. OKTOBER ★ 20:00-05:00 ★ ENTRÉ: 90,- [INKL. VELKOMST PUNCH & FRI FADØL ML. 20:00-21:00] ★ I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ★ ALDERSGRÆNSE: 18 ÅR