spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hit med sangskriveren med Peter Abrahamsen og Stok og Steen

Afholdt event

Hit med sangskriveren med Peter Abrahamsen og Stok og Steen

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

31 okt 2017 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

Samtalesalon/intim solokoncert/musik og fortælling. Koncerter med Peter Abrahamsen indeholder historier, sange og overraskende pointer. Det rytmiske kor Stok og Steen deltager - og synger sammen med Peter Abrahamsen.

Det kan ske, at han læser op af sin nyligt udgivne digtsamling ” Så nyser jeg igen – digte og rimede vers” - og fortæller interessante historier fra sit lange virke i dansk musik liv.

Peter Abrahamsens melodier og fortolkninger åbenbarer stor fortrolighed med Aakjærs landlige lyriske univers, og hele hans indsats er en glimrende måde at gøre opmærksom på Aakjærs digtning, som der kastes nyt lys over.

Om Peter Abrahamsen:

Sang og guitar – har en lang karriere bag sig inden for musikbranchen som både sanger, sangskriver, pladeproducer og igangsætter. Har en stor interesse og viden om countrymusik og cajunkulturen og har en sideløbende solid solistkarriere, hvor han for tiden fokuserer på de mere tænksomme sange og salmer, som vore danske digtere Aarestrup, Grundtvig og Ingemann rummer.

I mange år har Peter desuden været et kendt navn på den politiske scene med blandt andet Carl Scharnberg sange. Senest har han haft stor glæde af at oversætte og gendigte den svenske digter og forfatter Dan Andersson på albummet Vejen til Luossa, lige som han har taget fat på Jeppe Aakjær i albummet “Jeg er født på Jyllands sletter” (2013), Kaj Munk i “Den blå Anemone” (2014) og “Souvenir – til en veninde” (2015).

Arrangementet er en del af programmet for Spil Dansk

Arrangør

Lokation

Mejeriet, Kirkegade 1, 6880 Tarm

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .