Event aflyst

Holde Hus - rabarber

DKK 85,00

Sted

Dato

31 maj 2020 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Vi råsylter, sukkersylter og konserverer rabarber. Vi udnytter de store mængder af friske rabarber, så vi til gengæld har rabarber til resten af året.

Når vi i dag sylter, henkoger, fermenterer eller tørrer råvarer, er det oftest for smagens eller sundhedens skyld, men i 1800-tallets køkkener var det helt essentielt at kunne konservere, så man havde noget at leve af i de lange, mørke vintermåneder, hvor der næsten ikke var friske råvarer at få.

Historisk har sukker været en utrolig vigtig konserveringsmetode. I dette arrangement stiller vi skarpt på sukkerets og rabarberens historie. I Bakkehusets ildstedskøkken introduceres råvarernes historie, og efterfølgende er der workshop udenfor, hvor man selv prøver kræfter med forskellige sylteprocesser. Husk at medbringe 2 rengjorte syltetøjsglas, så du kan få noget af det producerede med hjem.

For 200 år siden ruttede man ikke med råvarerne, men lod alle dele indgå på forskellig måde i husholdningen uden spild. I Bakkehuset sætter vi med arrangementsrækken ”Holde Hus” fokus på det at bruge alle dele af råvarerne uden spildprodukter. Dette er det første ud af seks Holde Hus-arrangementer, hvor vi arbejder med kål, sild, snaps, æbler og citrusfrugter.

Arrangør

Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.

Lokation

Bakkehuset Bakkehuset, Rahbeks Allé 23, 1801 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .